PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=535943}
6,5 23 tys. ocen
6,5 10 1 22717
5,4 5 krytyków
StreetDance 3D
powrót do forum filmu StreetDance 3D

oglądałem wszystkie stepy.......były mistrzowskie....ale bardziej do gustu przypadł mi street dance...i ten taniec a propo tańca w stepach bylo to ze laska była w w szkole baletowej.a tutaj odwrotnie ci od street dancu uczyli tych z baletu,była niezła komedia.......i własnie tutaj jest ten plus i w stepach jeszcze w szkole tanczył facet to tak na marginesie...........street przypadł m ido gustu dlatego ze jest inny od step up ,w stepie było dużo efektów,a ten był realistyczny.................a wam ktory sie bardziej podobał

remik23

Osobiscie najbardziej podobał mi się STEP UP 3D(8/10). Dwie pierwsze czesci SU są dla mnie tak bardziej na 7. Ale Street Dance, to mnie niczym tak ie zaskoczył. Oprócz dobrych chorografii, to fabuła była nudna i do przewidzenia.

remik23

Jak dla mnie to wszystkie te filmy (Step Up, StreetDance itp.) są denne i nie ma się czym zachwycać. Bezwartościowe badziewie..
Wszystkie takie same. Dziwie się ludziom którzy oceniają to na 10 ;/

SwieTyy

jestem podobnego zdania co mój poprzednik, takim filmom można dać co najwyżej 6 za choreografię, i ogólnie dobrze zmontowane sceny taneczne oraz za jakąś denną i oklepaną fabułkę;( ale kto co lubi..

ocenił(a) film na 8
karol_ek88

Street Dance dostał ode mnie 8/10 ze względu na taniec i fajne efekty. Dużo ludzi z filmu kojarzyłam z 'got to dance' (brytyjski konkurs na najlepszego tancerza/grupę) co jest dla mnie zaletą. Grupa Diversity dała czadu i ogólnie jeśli chodzi o filmy taneczne jest godny polecenia (w przeciwieństwie do Step Up) Oczywiście, że fabuła była denna i przewidywalna, ale czego się spodziewać po komedii romantycznej z elementami tańca:) Chcesz zobaczyć coś naprawdę strasznego to włącz sobie polską "superprodukcję taneczną" pod fascynującym tytułem "kochaj i tańcz"... to dopiero jest istna tragedia;)
Pozdro
love peace & funk!

A___a

ode mnie StreetDance dostał 7/10, zdecydowanie lepszy od Step Up'ów, zwłaszcza od SU 3D, w którym to główny bohater nie potrafił nawet tańczyć. Ładna buźka to niestety nie wszystko ;) natomiast w StreetDance widać, że zaangażowali prawdziwych tancerzy, którzy znają się na rzeczy :) dziewczyna o imieniu Steph była jendak dla mnie bezkonkurencyjna, tylko pozazdrościć takiego talentu...ktoś napisał w innym temacie, że muzyka jest beznadziejna, a mnie się właśnie podobała :) zwłaszcza dwie piosenki : Strong Again i Tiny Dancer. w Step Up 3D przypadła mi do gustu jedynie Club Can't Handle Me, a pozostałe od razu usunęłam. Osobiście polecam, ja byłam poztywynie zaskoczona :)

ocenił(a) film na 7
between

byłem wczoraj na nim z koleżanką :) dobry film taniec i muzyki na bardzo dobrym poziomie, niektóre zabawne sytuacje bohaterów zabawne ;] świetny relaksujący film polecam ;]
moja ocena 7/10