PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=541045}

Szefowie wrogowie

Horrible Bosses
2011
6,5 130 tys. ocen
6,5 10 1 130384
6,0 45 krytyków
Szefowie wrogowie
powrót do forum filmu Szefowie wrogowie

i to jest fakt, a nie czysto teoretyczne domysły xP
świetnie obsadzeni aktorzy xD podobało się w pyte :)

ocenił(a) film na 10
jasioo91

O wiele lepsze niż Kac Vegas w Bangkoku. Tam śmiałem się kilka razy, a oglądając Szefowie Wrogowie, prawie przez pół filmu:)
REWELACJA, nie rozumiem czemu takie ma niskie oceny (póki co). Bo obsada też jest genialna.

dafake

W 100% zgadzam się z Waszymi wypowiedziami! Wypasiona komedia miażdży Kac Vegas w każdym calu.

Radieth

No naprawdę dobry film. "Szczoteczka do dupy" :D
www.supremacy1914. pl/index.php?id=177&L=4&lp=2&lpv=1&uid=86568

ocenił(a) film na 10
jasioo91

Popieram, super komedia i znakomite role ale jak widać są ludzie którzy uważają że jest przeciętna, ciekawy jestem co ich śmieszy ?

ocenił(a) film na 7
jasioo91

Zajebisty była Fox w roli Matkodymacza

ocenił(a) film na 1
kinolus

totalne dno

ocenił(a) film na 8
Bella28

Czy fanatycy "Zmierzchu" nie mają wg poczucia humoru?

ocenił(a) film na 1
Gebosz

nie jestem fanatyczką Zmierzchu. Jestem wymagającym kinomanem a ta komedia była po prostu słaba

ocenił(a) film na 8
Bella28

Bardzo śmieszka komedia, z pomysłem, z dialogami, naprawdę można się pośmiać.

ocenił(a) film na 7
Bella28

ktoś, kto ocenia zmierzch 10/10, na pewno jest wymagającym kinomaniakiem... :)

ocenił(a) film na 1
kinolus

masz błędne pojęcie ale twoja sprawa, komedia była słaba znam lepsze

ocenił(a) film na 5
jasioo91

nie dorasta kac vegas to pięt.

ocenił(a) film na 8
misior823

Mi się pierwszy Kac Vegas też bardziej podobał, ale bez przesady że nie dorasta Kac Vegas do pięt :)

ocenił(a) film na 5
Gebosz

komedie dziele na 2 kategorię, takie gdzie sytuacje są śmieszne i takie , gdzie kretynizm bohaterów jest śmieszny. Najgorzej dla komedii jest gdy ten kretynizm nie śmieszy , a jest irytujący. I tak było w tym przypadku. Na początku filmu poznajemy normalnych bohaterów i czekamy co się stanie, i co się dzieje? Cofają się w rozwoju w kilkanaście minut filmu. skąd taka metamorfoza? Albo od początku są kretynami, albo nie są nimi w ogóle- tak powinno być. A ich wejście do sklepu?? Totalna zrzynka chodu bohaterów kac vegas na lotnisku, to spowolnienie... normalnie wstydu twórcy nie mają. Parę scen śmiesznych, dlatego daje 6/10 w tych trudnych dla komedii czasach.

ocenił(a) film na 8
jasioo91

bardzo dobra komedia chyba najlepsza w ostatnim czasie i film napewno lepszy nisz kac vegas, propsy!