Uwaga, straszne gówno. Zobaczylem Adriena Brody w obsadzie, to mysle, pewnie dobry film. Niestety, film jakich byly juz miliony.
Pewnie, że troll, ogólnie to do jakiejś jaskini troli trafiliśmy :) Ludzie nie wiem kiedy zrozumiecie, że filmy o jaraniu ogląda się po jaraniu. Wstrzyknijcie sobie thc w gnijące żyły i odlećcie w kosmos
trawki się nie wstrzykuje...
Dla mnie film średni, ale za to Adrien Brody genialny.
Były momenty śmieszne, ale ogólnie to film taki sobie.
Pelna zgoda, zasluguje na jedynke, ale dalam az 2 za Brody'ego. Ze tez on grywa w czyms takim, zgroza ;)
Heh, u mnie dnem dna, ktoremu przyznalem 1, jest film Skyline. Jako ze nie widzialem gorszego filmu i bardziej zmarnowanego czasu, to poki co moja jedyna jedynka, ale wyznacza jasna granice :)
Ode mnie 1/10. Strasznie irytujący film, ledwie obejrzałem do końca. Nie oczekiwałem nic wielkiego, ale według mnie komedia nie musi być ambitna, ważne, żeby była choć trochę śmieszna. Tutaj nic takiego nie uświadczyłem, ani trochę się nie pośmiałem, za to skończyłem oglądanie z przykrym poczuciem straconego czasu.
No właśnie, jak nie palicie to po co oglądacie takie filmy? A potem narzekacie, że "dno"....