PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=492412}

Szkoła na haju

High School
2010
5,8 9,0 tys. ocen
5,8 10 1 8967
Szkoła na haju
powrót do forum filmu Szkoła na haju

Straszne dno

ocenił(a) film na 2

Uwaga, straszne gówno. Zobaczylem Adriena Brody w obsadzie, to mysle, pewnie dobry film. Niestety, film jakich byly juz miliony.

ocenił(a) film na 8
3rr4to

Uwaga straszny troll!!!
Nie sluchac!
Nie odpisywac!

ocenił(a) film na 8
CichyMorderca

Pewnie, że troll, ogólnie to do jakiejś jaskini troli trafiliśmy :) Ludzie nie wiem kiedy zrozumiecie, że filmy o jaraniu ogląda się po jaraniu. Wstrzyknijcie sobie thc w gnijące żyły i odlećcie w kosmos

Skillet

trawki się nie wstrzykuje...
Dla mnie film średni, ale za to Adrien Brody genialny.
Były momenty śmieszne, ale ogólnie to film taki sobie.

3rr4to

masz rację...dno,dna I 2 METRY MUŁU.

3rr4to

Pelna zgoda, zasluguje na jedynke, ale dalam az 2 za Brody'ego. Ze tez on grywa w czyms takim, zgroza ;)

ocenił(a) film na 2
anxiety2101

Heh, u mnie dnem dna, ktoremu przyznalem 1, jest film Skyline. Jako ze nie widzialem gorszego filmu i bardziej zmarnowanego czasu, to poki co moja jedyna jedynka, ale wyznacza jasna granice :)

ocenił(a) film na 1
3rr4to

Ode mnie 1/10. Strasznie irytujący film, ledwie obejrzałem do końca. Nie oczekiwałem nic wielkiego, ale według mnie komedia nie musi być ambitna, ważne, żeby była choć trochę śmieszna. Tutaj nic takiego nie uświadczyłem, ani trochę się nie pośmiałem, za to skończyłem oglądanie z przykrym poczuciem straconego czasu.

3rr4to

hehehe jakbys jaral nie dal bys 1:)

Pucio_filmaniak

Nie każdy pali trawę.

ocenił(a) film na 8
tomi0001

No właśnie, jak nie palicie to po co oglądacie takie filmy? A potem narzekacie, że "dno"....

ocenił(a) film na 6
3rr4to

Ja nie jaram, a film mi się podobał. Proponuje wszystkim najeżdżającym na tą komedię trochę dystansu do rozrywkowego kina.