PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236114
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

Jestem chłopakiem i się przyznaję bez bicia!! Podoba mi się ten film!! Podoba tak, że kupiłem go sobie na dvd!! Już dawno go mogłem obejrzeć ale jakoś go omijałem aż w końcu go obejrzałem i... po prostu powiedziałem sobie "muszę go mieć". super naprawdę...

ocenił(a) film na 8
kwiat_3

Ze mną było tak samo. Słyszałem o tym filmie sporo dobrego ale jakoś ciągle go omijałem. Jak już obejrzałem w tvn to też powiedzialem sobie, że musze mieć na dvd:) tydzień póżniej dostałem przesyłke i nawet za drugim razem jakoś bardziej do mnie trafił

ocenił(a) film na 8
Jack_Is_Back

identycznie jak u mnie:P równo tydzień po tym jak obejrzałem go w tvn-ie miałem go już na półce z filmami:)

kwiat_3

u mnie było troszeczke inaczej tez obejrzałem go w tvn-ie i bardzo mi się spotdobał ze juz na drugi dzien miałem go już sciągnietego na komputerze film jest super. Mandy i Shane są naprawde wspaniałymi aktorami ( a to był debiut na dużym ekranie Mandy)

ocenił(a) film na 7
krecus6661

a ja obejrzałem go kiedys w kinie ale byłem pewnie troche młodszy więc nie zrobił ( chyba ) na mnie wrażenia ...póżniej obejrzałem go z 2 koleżankami - mialem całe ramiona zasmarkane...póżniej z dziewczyną ( juz z nią nie jestem ) i wtedy kupiłem sobi dvd ;)

leży i jakoś miło czasem na nie spojrzeć :)

p.s. książke przeczytałem dopiero pare dni temu