Jestem chłopakiem i się przyznaję bez bicia!! Podoba mi się ten film!! Podoba tak, że kupiłem go sobie na dvd!! Już dawno go mogłem obejrzeć ale jakoś go omijałem aż w końcu go obejrzałem i... po prostu powiedziałem sobie "muszę go mieć". super naprawdę...
Ze mną było tak samo. Słyszałem o tym filmie sporo dobrego ale jakoś ciągle go omijałem. Jak już obejrzałem w tvn to też powiedzialem sobie, że musze mieć na dvd:) tydzień póżniej dostałem przesyłke i nawet za drugim razem jakoś bardziej do mnie trafił
identycznie jak u mnie:P równo tydzień po tym jak obejrzałem go w tvn-ie miałem go już na półce z filmami:)
u mnie było troszeczke inaczej tez obejrzałem go w tvn-ie i bardzo mi się spotdobał ze juz na drugi dzien miałem go już sciągnietego na komputerze film jest super. Mandy i Shane są naprawde wspaniałymi aktorami ( a to był debiut na dużym ekranie Mandy)
a ja obejrzałem go kiedys w kinie ale byłem pewnie troche młodszy więc nie zrobił ( chyba ) na mnie wrażenia ...póżniej obejrzałem go z 2 koleżankami - mialem całe ramiona zasmarkane...póżniej z dziewczyną ( juz z nią nie jestem ) i wtedy kupiłem sobi dvd ;)
leży i jakoś miło czasem na nie spojrzeć :)
p.s. książke przeczytałem dopiero pare dni temu