PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236112
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

Widziałem wiele filmów o podobnej tematyce i musze stwierdzić że ten jest wyjątkowy. Wiele moich przyjaciół też tak go podsumowuje,zato żaden nie krytykuje. Kto ma inne zdanie, no cóż na to poradze,szkoda mi takich osób,może kiedyś zrozumią ten film.

ocenił(a) film na 10
arek_26

A teraz krótko uzasadnie dlaczego uważam ten film za wyjątkowy. Zaczynając go oglądać mamy do czynienia z normalnym filmem o młodzierzy, jednak po kilkudiesięciu minutach nawet się nie zorientowaliśmy,a juz tak wczuliśmy się w ten film, że przez chwile przeżycia i problemy bohaterów stają się naszą częścią. Postacie nie są wyidealizowane, upiekszone. Moralność jest postawiona na wysokim poziomie, co trzeba przyznać jest niesatandardowe-ale bardzo się ciesze że tak zostało to tu oddane. Jest jeszcze wiele czynników
które mianują ten film na bardzo wysoki poziom. Jeszcze jedno: w dodatku na DVD jest teledysk. Tam London ogląda na telewizorze wspólne przerzycia z Mandy-kapitalne,nic dodać,nic ująć.

arek_26

Mnie również ten film się podoba.Byłem na nim w kinie i za pierwszym razem srednio przypadł mi do gustu.Ale po powtórnym obejrzeniu było już inaczej.Dodatki do dvd są świetne.