Czy tylko ja tak myślę czy ktoś jeszcze ma takie przeczucie a może to już wszystko pewne?
Oglądałam dziś film i dwie śmierci skumulowane w jednym filmie to dla mnie za dużo, tym bardziej, że to Han i Gisele. I do tego Elena zostaje znów gliną. Nie jestem pewna czy Dom + Letty bez pamięci mnie satysfakcjonuje.
Ogólnie film bardzo fajny, tak mi się podobał. Piosenki genialne, ale to zawsze była mocna strona serii. Na samym początku fajne przypomnienie wszystkich części - historia Briana. Ach...
Myśle że masz rację. W obsadzie Jason Statham był opisyan jako Ian Shawn i będzie w następnej części, mam nadzieję że to będzie Tokio Drift 2. I chyba wreszcie Statham będzie złym gościem :)
Mylisz się albo ja się mylę, jesli tak poprawcie mnie ale Jason grał już czarny charakter w filmie "Komórka" 2004 roku z Evansem i Basinger :)
Staham gra brata Owena Shaw. W filmie nawet Owen wspomina, że ma brata.
@bartos1992 - Tak, Stahtam grywał już czarne charaktery. Między innymi w Komórce. W Teorii Chaosu też, choć to nie było oczywiste.
Właśnie to, że Owen wspomniał o bracie nasunęło mi myśl, że Jason właśnie owego brata będzie grał. Swoją drogą niezła rodzinka ;) Uwielbiam Jasona. Jego grę, sceny walki. To, co on potrafi zrobić ze swoim ciałem - dla mnie kosmos. Podziwiam osoby, szczególnie aktorów, którzy potrafią się bić! ;)