PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430851}

Tajne przez poufne

Burn After Reading
2008
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97888
6,7 56 krytyków
Tajne przez poufne
powrót do forum filmu Tajne przez poufne

ze sie smiali i było super, zwykli kinomani powiedza , ten film jest słaby.
Dla mnie strata czasu.

ocenił(a) film na 1
domingos_3

Ja się obiema rękoma pod tym podpisuję. Smęcik.

ocenił(a) film na 7
ferka

Dokładnie ;/ spodziewałam się czegoś lepszego. Jedynie postać Pitta był zabawna reszta to żenada ...

ocenił(a) film na 7
domingos_3

A ja się dobrze bawiłem na filmie i co? Wmówisz mi, że tylko dlatego, bo to film Coenów? Nie wydaje mi się. :P

HerrDecadens

genialny, jak ktos lubi glupie komedyjki to po co siega po Coenow?
trzeba troszke wyobrazni aby ich zrozumiec.

ocenił(a) film na 1
nemezis9

Rzucając tym nazwiskiem niczego nie osiągniesz, każdemu zdarzają się wpadki... Szkoda że nie musiałam używać wyobraźni przy scenie jak Malkovich zabija szpadlem faceta na środku ulicy tudzież że nie pozostawiono w sferze domysłów zakrwawionego lica Pitta. Doprawdy kupa śmiechu.

domingos_3

Nie smiałem się, ale moim zdaniem film dobry. Bardzo fajne dialogi, ale niestety tłumaczenie kradnie całą frajde z oglądanie tego filmu. Jak oglądać to tylko po angielsku i bez żadnych napisów, lektorów i innego shitu.

domingos_3

znawcą nie jestem, ale bawiłam się dobrze. Film mnie nie powalił ale i nie rozczarował. Spędziłam miło wieczór i tyle w tym temacie.

ocenił(a) film na 10
domingos_3

Ale po co podział niby na ludzi , którzy są "znawcami" a "kinomanami".
Ja bym tutaj zaproponowała inny podział : na lubi ,których śmieszy taki rodzaj komedii a ludzi których albo komedie wgl nie bawią , albo po prostu lubią inny rodzaj komedii .

Przecież niektórzy też nie lubią Jasia Fasoli a inni mogą mieć łzy w oczach (ze śmiechu) jak oglądają takie filmy .

ocenił(a) film na 10
madzienia

*na ludzi xD

ocenił(a) film na 6
domingos_3

Zły nie był, bardzo dobry też nie był.
Średni raczej. Najmocniejsza strona to gra aktorska - Brat Pitt w szczególności zasługuje tu na uznanie. Szkoda tylko, że jego postać akurat musiała tak szybko zginać.

Daję 6/10 :)

ocenił(a) film na 5
domingos_3

Bardzo sie zawiodłem na tym filmie,jedynie mnie cieszyło ze gra w nim B.Pitt który i tak był najsmieszniejszy aż do 30stej której minuty gdy gosciu strzela mu kulke w łeb,w tym momencie miałem takie skojarzenie (wizje)ze jak on zobaczył ze w szafie jest sam futerał bez broni to sobie wyobraził ze juz po nim i mu strzelił w łeb Clooney,a to faktycznie go zabił a pózniej ta dziwna scena z siekierką fuck czuje wielki ,,niesmak''po obejrzeniu filmu:(