PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430851}

Tajne przez poufne

Burn After Reading
2008
6,5 98 tys. ocen
6,5 10 1 97888
6,7 56 krytyków
Tajne przez poufne
powrót do forum filmu Tajne przez poufne

6/10

ocenił(a) film na 6

Scenariusz taki sobie, abstrakcyjny humor emanujący sarkazmem jest na poziomie ale to jeszcze nie to... Malkovic - świetny głos, Clooney doskonale się wcielił w swoją rolę, a jeśli chodzi o Pitt'a - nie pomyślałbym, że tak doskonale zagra typa jakim jest Chad. Boki zrywać. Ulubiona scena: śmierć Pitta x)
6/10 to nie jest niska ocena, nie mówię "Burn BEFORE watching", ale pewnie wielu z was nie usatysfakcjonuje. To wszystko przez ten dziwny scenariusz. Wydawało mi się jakby to było zwykłe układanie puzzli, a czyny niektórych bohaterów były po prostu bezcelowe i głupie. Syzyfowa praca.

ocenił(a) film na 6
pachomir

Czy to był pierwszy film braci Coen którzy obejrzałeś ?

ocenił(a) film na 6
slav_

.......a co to ma znaczyć?

ocenił(a) film na 6
pachomir

Co to znaczy ?? A jak myślisz ? Pytam czy oglądałeś wcześniej jakikolwiek ich film. Dziwna recenzja. Raczej dla osób którzy nigdy nie widzieli żadnej komedii braci Coen.

ocenił(a) film na 6
slav_

Może za wielu filmów Coen'ów nie oglądałem. Przypominam sobie tylko "No Country for Old Men", "Okrucieństwo nie do przyjęcia" i "Ladykillers", może jeszcze jakieś oglądałem i nie pamiętam ale nie rozumiem co to ma do rzeczy. Każdy film oceniam według tego jak bardzo mi się podobał, a nie według reżyserii. Sprecyzuj o co ci chodzi to może powiem coś więcej:)