PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=301384}
2,0 5  ocen
2,0 10 1 5
The Blair Witch Rejects
powrót do forum filmu The Blair Witch Rejects

Za pewne zastanawiacie się o co w tym filmie chodzi. Film Wiedźmy z Blair był inspiracją dla
wielu młodych filmowców. Ten film według mnie jest kiepski. Ale to tylko moja ocena. To jest
typowy amatorski film. Aktorzy to pewnie jacyś sąsiedzi albo znajomi ze szkoły, godzina i pół to
zwykłe gadanie, a 70% filmu właśnie takie jest. Pod koniec przechodzą w końcu do lasu i szkoda
gadać... Gadają w namiocie i pokazany zostanie potwór... Tragedia. Nic w tym strasznego,
kompletnie. Chcieli jedynie stworzyć coś na wzór Wiedźmy z Blair, ale raczej fundusze na to nie
pozwoliły. Tak jakby jakiś dzieciak znalazł opuszczony psychiatryk tak jak ja mam np. szpital
Zofiówka w Otwocku, i mogę sobie spokojnie wziąć jaki aparat fotograficzny albo telefon
komórkowy, wziąć 2-3 kolegów czy koleżanek, jednego typa ubrać w kaftan, będziemy łazić
godzinę po szpitalu i robić w gacie ze strachu z niczego i pod koniec jakiś ryj wyskoczy i nas
wystraszy. Tak jest również w tej parodii Blair Witch. Film typowo śmiechowy nic więcej. Jak
chcecie go zobaczyć to link macie na dole PS. jest w wersji angielskiej.
https://www.youtube.com/watch?v=W48NdgoD0v4