PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=187}
7,3 789 tys. ocen
7,3 10 1 789116
7,3 93 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic
_P_A_U_L_A_

a mozesz po ,,polsku'' napisac? bo nie wiem o co chodzi

youarenotalone18

http://mutantreviewers.files.wordpress.com/2010/04/timcurry.jpg Tim Curry o niego mi chodzi

_P_A_U_L_A_

w wersji gdzie grala Katrine zeta-jones

ocenił(a) film na 10
_P_A_U_L_A_

w wersji gdzie grał Curry był w ogóle Jack Dowson ??? Myślałam ,że to wymysł Camerona :)

Bourjois

w Titanicu gdzie grala Catrine zeta jonesa nie byla zadnego jacka dawsona. a Cameron byl rezyserem Titanica z Kate Winslet..

Bourjois

To w ogóle było coś z tymi kradzieżami? Bo mi się wydaje, ze własnie to zostało usunięte. A jak pierwszy raz Titanica w całości puścili w tv to było. Moze jakiś inny aktor zagrał tego zlodzieja, nie wiem. Przysniło mi się to? :P

_P_A_U_L_A_

"Titanica" Camerona nigdy nie puścili w całości w tv. :) Kiedyś 2 część była zaraz na drugi dzień, a obecnie jest tydzień przerwy.
Już inny Ci odpisali, że Curry zagrał w "Titanicu" z 1996 r. --------------> http://www.filmweb.pl/person/Tim+Curry-7972
Zamiast sama sprawdzić i rozwiać swoje "przywidzenia", to tylko niepotrzebnie mieszasz innym w głowach. :)

Slaught

Jestem pewna ze Titanic był w tv w całości (Pierwszy raz go tak puścili ). A tego co teraz w tv puszczają strasznie ścieli ze scen!!!

_P_A_U_L_A_

Może i mi się pomieszały te dwie wersje Titanica.W sumie było to dawno...

_P_A_U_L_A_

Widać, że Ci się pomieszało. :)

ocenił(a) film na 10
_P_A_U_L_A_

Po pierwsze Jack Dawson nie był złodziejem. Był biedny ale nie był złodziejem. I nie było żadnego Jacka Dawsona w Titanicu z 1996 , którego masz na myśli. Jack został wymyślony dopiero na potrzeby Titanica z 1997 !

I faktycznie w tym Titanicu z 1996 Curry grał złodzieja i gwałciciela ale nie wiem skąd wytrzasnęłaś ,że zamieszał w to Jacka Dawsona , którego w tym filmie z 1996 nie było ! Co najwyżej mógł zamieszać w to jakiegoś innego młodego pozytywnego bohatera bo coś mi świta ale nie był to Jack Dawson.