To tak jakby batman nie miał peleryny. Nie ujmuje nic aktorce ale warkocz i duży biust to wizytówka tej postaci.
Mogli wziąć Gal Gadot, nie? Nawet bez charakteryzacji wygląda bardziej jak Lara z ostatnich części gier
https://st-listas.20minutos.es/images/2016-03/408698/4931228_640px.jpg?145755237 3
Poza tym...ma długie nogi, fajne cycki, z warkoczykiem...cała Croft.
A może nie chciała grać Lary? To że reżyser chce jakiegoś aktora w filmie, to nie znaczy że chce tego aktor.
A może :) może też nikt jej nie zaproponował :) po obejrzeniu filmu stwierdzam iż Alicia Vikander znakomicie nadała się do roli tak cukierkowego filmu, jakiego się sam nie spodziewałem :) Film był dobry, aczkolwiek miałem okazję zobaczyć dwie ostatnie części gier, nie grałem ale oglądałem, kobieta grała gwoli ścisłości i spodziewałem się po filmie czegoś więcej...:) psikus :) nie wykorzystany potencjał filmu moim skromnym zdaniem
Grałam w "Tomb Raider" i parę sytuacji z gry mogli dodać. Na przykład pokazać armię Himiko, czy ucieczkę faceta z jaskini. Wilki też mogły się pojawić. Te trzy sceny z gry mi się bardzo podobały i zrobiły na mnie niezłe wrażenie. Ale nie narzekam, bo zawsze mogło być gorzej.
Masz konto od trzech lat i oceniłaś do tej pory tylko jeden film, w dodatku ten, o którym właśnie gadamy? :) Zrobili zwykły film przygodowy, oparty bardzo lekko o motywy z gier, trochę lipa, główna bohaterka dostaje łomot już na początku filmu od byle przeciwniczki, a w grze biega z łukiem i morduje co się da...Fajnie, że zrobili film ale równie dobrze mogli go nie robić wcale ;)
To że mam konto od 3 lat, nie znaczy że jestem na nim 24h na dobę i oglądam dziennie po 10 filmów. przez prawie 2 lata na niego nie wchodziłam, bo nie żyję samym internetem. Jest wiele filmów, które bym jeszcze oceniła, ale są mi obojętne. Z resztą nie będę opisywać swojego życia osobie, której nie znam.
Ps, Ja nie sprawdzam czyiś kont, aby przygotować się do rozmowy z tą osobą.
To chyba graliśmy w inne gry. W grze bohaterka też dostawała na początku łomot, więc bez przesady, że filmowa to ciota. Obie nowe w te klocki. A co do zabijania to sorry, ale komputerowa Lara też była strachliwa początkowo i uciekała przed wszystkim. A gdy pierwszy raz zabiła człowieka, to dopiero zaczęła wariować z bronią.
Po pierwsze - nie musiałem wchodzić na Twój profil, żeby widzieć, że oceniłaś tylko 1 film, starczyło myszką nacelować, a jak wiadomo, zazwyczaj chodzi ona po całym pulpicie :) Po drugie - nie przygotowywałem się do rozmowy z Tobą ponieważ nie jesteś moją przyjaciółką ani nowym pracodawcą, żebym się musiał przygotowywać do czegokolwiek :D Po trzecie - gdybyś uważnie czytała, wiedziała byś, że w grę nie grałem, a oglądałem, siedząc obok, zajmując się mniej przyziemnymi sprawami :) Po czwarte - posiadanie konta na filmwebie nie zobowiązuje Cię do oglądania nagle po 10 filmów dziennie :) Po piąte - sama powinnaś się czasem przygotować zanim odpiszesz tu jakąś bzdurę, może faktycznie nie zagłębiaj się w internet za bardzo, chyba nie jesteś jeszcze zbytnio gotowa na obiektywną ocenę sytuacji i konwersację z obcymi ludźmi na dane tematy :D
Zauważyłam że to typowe na filmwebie, aby atakować kogoś innego z powodu odmiennego zdania. Gdybym oceniła więcej niż jeden film i aktora to byś dopiero się czepiał wszystkiego-sprawdziłbyś jakie filmy obejrzałam i jaką ocenę dałam i byś po mnie jeździł jak ciężarówka po autostradzie, bo Tobie filmy by się np nie podobały. I nie pisz, że jest inaczej, bo widzę tutejsze komentarze(nie tylko pod tym filmem). Więc nie pisz, że ja powinnam się przygotować na rozmowę i nie zagłębiać w internet, bo to świadczy o Twoim braku kultury do drugiej osoby. Nie pozwolę sobie na takie dogadywanie. Ja starałam się kulturalnie z Tobą przeprowadzić dyskusję, nie kazałam Ci zmienić zdania tylko przedstawiałam swoje kontrargumenty, ale widzę że nic z tego. Do widzenia.
Ja nie atakuję Cię z powodu Twojego odmiennego zdania, tylko z powodu Twojej głupoty :) patrz co Ty piszesz kobieto...W domu wszystko dobrze? Też nie mam co robić tylko patrzeć jak jakaś idiotka filmy ocenia i jeszcze to komentować...oceń drugi, nie mogę się doczekać. Boże, takiego pustaka jak Ty to tu już dawno nie było. Powinnaś się leczyć bo masz trochę nie po kolei pod sufitem, poważnie...
No niestety Lara Croft to był swoisty fapomierz dla wielu osób gdy pozbawiono ją tego atrybutu to wszystko poszło się walić dosłownie i w przenośni.