PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557479}
6,0 75 tys. ocen
6,0 10 1 74930
4,8 41 krytyków
Tomb Raider
powrót do forum filmu Tomb Raider

TR z 2018 wydaje mi się, że będzie totalną klapą. Porównałam sobie oba trailery TR z 2001 i z 2018... Trailer tak samo jak cały film z Angeliną był niesamowity - super sceny walki, niezła fabuła, przygoda. Już po samym trailerze można wywnioskować, że film nie należy do nudnych. Natomsiat trailer TR z 2018 jest, że tak powiem dość słaby i obawiam się, że film również będzie taki. I ten reżyser Roar Uthaug, kto to w ogóle jest?! jego dorobek reżyserski nie jest zbytnio imponujący.
Trochę z innej beczki...
W grach Tomb Raider (2013) i Rise of the Tomb Raider (jak i we wcześniejszych grach) model postaci głównej bohaterki posiada, co prawda uwydatniony biust, ale reszta ciała to już raczej realistyczne proporcje, bez zbędnej muskulatury. Croft stała się symbolem seksu branży gier komputerowych. Podobnie Angelina w TR jest seksowna i nie jest zbudowana jak terminator. W tarlerze TR z 2018 Vikander ma tak rozbudowane plecy i barki, że mogłaby stawać w szranki z niejedną modelką fitness. Troszkę inaczej wyobrażałam sobie nową Larę...

_AGENT_NSA_

Każdy ma inny gust, mi osobiście zwiastun się podobał i nie tylko mnie wystarczy spojrzeć na polubienia na youtubie
http://www.youtube.com/watch?v=2w5VZmos5I4
Osobiście bardzo trzymam kciuki za ten film, poza tym były już przypadki że zwiastun był genialny, a film słaby (ostatni hobbit) albo zwiastun słaby, a film dobry.
Vikander musiała trochę popracować nad swoją figurą, żeby mogła robić takie niesamowite wyczyny jak lara w grze, żeby to było trochę bardziej realne niż w grze takie moje zdanie.