Całe szczęście! Może nawet wybiorę się na ten film. LaBaouf to najgorszy i najbardziej wkur,wiający aktor pod słońcem.
Chciałbyś być choć w połowie tak uzdolniony aktorsko jak on. Doskonale się wczuwa i robi co do niego należy. Pozdro
Z pewnością jakiś tam talent ma... do grania w szkolnych apelach. Ale w moim mniemaniu każdy film w jakim grał bez niego byłby lepszy. Mogę nawet stwierdzić że gdyby w jego miejsce włożyć Ryśka z klanu albo bracia mroczków to zagrali by to dużo lepiej od niego a przynajmniej mniej by wk.urwiali ( ci drudzy mieli by nawet dwa razy więcej szans). W Transformers już niesamowicie mnie wkur.wiał ale w "Gangsterze" przegiął pałę i jego wskaźnik wk.urwiania przekroczył wszelkie normy co szczególnie mnie zabolało bo jestem fanem kina gangsterskiego a ten film ewidentnie jakiś tam potencjał miał.
Słabo uargumentowana jest ta twa wypowiedź (chociaż po kilkukrotnym przeczytaniu jej, mam wrażenie, jakby argumentacji tam w ogóle nie było). To, że go nie lubisz, nie świadczy o tym, jak gra. Rozumiem, że ktoś cię może denerwować, ale to nie oznacza od razu, że masz go skreślać po kilku obejrzanych filmach. Poza tym, z tymi Mroczkami to już jest kompletna przesada. To tak, jakbyś stwierdził, że Kristen Stewart jest lepszą aktorką od chociażby Meryl Streep, więc uważam, że tutaj się troszeczkę zagalopowałeś ;-)
W zasadzie się nie odezwałem. Jedynie napisałem odpowiedź odnośie Twoje kometarza z którym się nie zgadzam do czego mam prawo....Pozdrawiam
nie zmienili tylko z tego co kiedys czytałem, powiedział że rezygnuje bo 3 częsci to maksymalna ilość ciągnięcie tego będzie naciągane. Zgadzam się z nim były 3 częsci które opowiedziały większość histori. To jest cos w stylu hobitta . Kocham władcę pierscieni idealnie wykonany ciężką pracą itd.. a hobbit? zielony ekran i to wszystko aktorzy sie denerwuja ze nie po to uczyli sie być aktorami zeby grac na zielonym ekranie... na skróty żeby kase zbić.
to sie dobrze sklada bo Mark Wahlberg jest jeszcze bardziej beznadziejnym aktorem i gra jak drewno !.
Właśnie bez tego "piz.dusia" ten film nie zarobi wystarczająco tyle, by mieli nakręcić kolejną cześć.
Wspomnicie moje słowa, a zmiana desingu autobotów (po transformacji w robota), to już kompletna klapa.
Mi się podobały poprzednie części, i nie przejmuje się opiniami innych, bo na to czasu nie mam, ale wracając do tematu, robienie z postaci drugoplanowej, pierwszoplanową to lekka przesada....