PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102586
3,2 27 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Całe szczęście! Może nawet wybiorę się na ten film. LaBaouf to najgorszy i najbardziej wkur,wiający aktor pod słońcem.

Chciałbyś być choć w połowie tak uzdolniony aktorsko jak on. Doskonale się wczuwa i robi co do niego należy. Pozdro

użytkownik usunięty
mistersnake

Z pewnością jakiś tam talent ma... do grania w szkolnych apelach. Ale w moim mniemaniu każdy film w jakim grał bez niego byłby lepszy. Mogę nawet stwierdzić że gdyby w jego miejsce włożyć Ryśka z klanu albo bracia mroczków to zagrali by to dużo lepiej od niego a przynajmniej mniej by wk.urwiali ( ci drudzy mieli by nawet dwa razy więcej szans). W Transformers już niesamowicie mnie wkur.wiał ale w "Gangsterze" przegiął pałę i jego wskaźnik wk.urwiania przekroczył wszelkie normy co szczególnie mnie zabolało bo jestem fanem kina gangsterskiego a ten film ewidentnie jakiś tam potencjał miał.

ocenił(a) film na 10

serio go tam nie bedzie? jak dla mnie szkoda. fajnie gra w transformersach :)

Słabo uargumentowana jest ta twa wypowiedź (chociaż po kilkukrotnym przeczytaniu jej, mam wrażenie, jakby argumentacji tam w ogóle nie było). To, że go nie lubisz, nie świadczy o tym, jak gra. Rozumiem, że ktoś cię może denerwować, ale to nie oznacza od razu, że masz go skreślać po kilku obejrzanych filmach. Poza tym, z tymi Mroczkami to już jest kompletna przesada. To tak, jakbyś stwierdził, że Kristen Stewart jest lepszą aktorką od chociażby Meryl Streep, więc uważam, że tutaj się troszeczkę zagalopowałeś ;-)

mistersnake

Nie odzywaj się bo on jest debilnym aktorem i tez się ciesze ze ta część będzie w końcu bez niego

wolverine11

W zasadzie się nie odezwałem. Jedynie napisałem odpowiedź odnośie Twoje kometarza z którym się nie zgadzam do czego mam prawo....Pozdrawiam

mistersnake

może powiesz że megan też jest super aktorką? ;__;

ocenił(a) film na 4

Nie jest zly, ale faktycznie dobrze ze zmienili obsadę

ocenił(a) film na 7
Himiteshu

nie zmienili tylko z tego co kiedys czytałem, powiedział że rezygnuje bo 3 częsci to maksymalna ilość ciągnięcie tego będzie naciągane. Zgadzam się z nim były 3 częsci które opowiedziały większość histori. To jest cos w stylu hobitta . Kocham władcę pierscieni idealnie wykonany ciężką pracą itd.. a hobbit? zielony ekran i to wszystko aktorzy sie denerwuja ze nie po to uczyli sie być aktorami zeby grac na zielonym ekranie... na skróty żeby kase zbić.

ocenił(a) film na 4
kaszmirowski

W sumie racja

ocenił(a) film na 8

to sie dobrze sklada bo Mark Wahlberg jest jeszcze bardziej beznadziejnym aktorem i gra jak drewno !.

użytkownik usunięty
lavrenzo84

E tam grunt że nie będzie w tym filmie tego piz.dusia LaBoufa.

Właśnie bez tego "piz.dusia" ten film nie zarobi wystarczająco tyle, by mieli nakręcić kolejną cześć.
Wspomnicie moje słowa, a zmiana desingu autobotów (po transformacji w robota), to już kompletna klapa.
Mi się podobały poprzednie części, i nie przejmuje się opiniami innych, bo na to czasu nie mam, ale wracając do tematu, robienie z postaci drugoplanowej, pierwszoplanową to lekka przesada....

ocenił(a) film na 6
bilomino

A z której drugoplanowej postaci zrobili pierwszoplanową?

ocenił(a) film na 2

Uff co za ulga.