Skoro ta część jest poświęcona dinobotom ,czy transformersom transformującym się w dinozaury ,to na bank on :)
Link - http://www.tfw2005.com/transformers-news/attach/1/Transformers-4-IMAX-poster_139 4643320.jpg
Bo kto jeszcze w ,,Transformers g1/2'' transformował się w tzw ''Bazę dowodzenia'' ? Skorponok [był w 1 filmowej części ,w g1/2 transformujący się w 3 różne postacie- gigantycznego skorpiona ,w bazę dowodzenia i zwykły ''ludzki'' kształt ], Metroplex [Autobot ,transformujący się w bazę dowodzenia ] więc pozostaję Trypticon :) [TRANSFORMACJA-GIGANTYCZNY DINOZAUR ,STACJA BOJOWA]
Pozdrawiam !
Aha. Jakieś konkretne dowody że to Trypticon? Albo że w ogóle pojawi się w filmie?
Jak już mówiłem Trypticon w ,,Transformers G2'' Transformował się w ogromną bazę dowodzenia , kosmiczną ,i w gigantycznego fioletowego dinozaura .
Podałem konkretne dowody ,które są jak na razie w 100% trafne :)
Nie widziałeś trailera z filmu ? W 2 minutowym zwiastunie pojawia się scena miasta niszczonego przez Trypticona.
Po pierwsze nie Transformers G2, ale G1, bo tam pojawił się pierwszy raz Trypticon. Po drugie, żadnych dowodów nie podałeś, jedynie wymieniłeś Transformery które zmieniały się we wszelkiego rodzaju stacje bojowe, ale nie powiedziałeś nic, co by wskazywało że "Nightship" to Trypticon.
Zwiastun widziałem i co? Widać było jak "Nightship" używa broni grawitacyjnej.
dowody sa skoro Bay mowil w wwiadzie ze statek zobaczymy jescze 2 5 czesci. tripicon to pewnie czesc unikrona ktora sluzy locdownowi do przemiszczania sie i nisczenia. a unicron pojawi sie w finale 6 czesci.
Czyli to że statek ma się pojawić w następnych filmach to znaczy że to Trypticon? Proszę o jakieś dowody, bo na razie to same podejrzenia.
http://tformers.com/bay-gives-details-on-lockdown-bounty-hunter-transformers-4-a ge-of-extinction-character-/23029/news.html
przetlumacz sobie
pozdro kolego chciales dowodow oto one
Czytałem ten wywiad z Bayem. Ale nigdzie na pada że "Nightship" to Trypticon. Jedyne co powiedział, to że statek ma jakąś przeszłość i tyle.
Gdybyś widział ,,Transformers G1/G2'' to od razu rozpoznałbyś ,że ten ze zdjęcia to Trypticon. Jako jedyny ma wiele wspólnego z dinobotami [sam jest dinobotem...] i tylko on pasuje do tego statku. Statek jest nawet niesamowicie podobny do wersji bazy/statku z serialu [nie jestem pewien ,ale wydaję mi się ,że Trypticon pokazał się dopiero w Generation 2 ,tak ,jest nawet w czołówce ]
Ponadto ,widziałem nową kolekcję figurek z ,,Transformers 4'' :) Stąd wiem także ,że w filmie decepticonów do boju poprowadzi Galvatron .
Jestem ciekawy jak to zrobili ,niestety na pewno inaczej niż w pierwowzorze ,Megatron nie żyję ,więc jak go maja przemienić w Galvatrona ?
Nic nie jest pewne mój drogi ,dopóki filmu nie zobaczymy nic nie jest pewne ,więc niby jak mam dać inne dowody na potwierdzenie moich słów ? To moje spostrzeżenia ,które według mnie się na pewno sprawdzą ,tylko spostrzeżenia.
Po pierwsze Trypticon w G1 nie zmieniał się w żaden statek, ale w miasto a potem w mobilną stację bojową (naziemną). Poza tym nie był Dinobotem, został stworzony przez Constructicony, a jego tryb robota przypomina coś w stylu Godzilli, a jego tryb alternatywny to stacja bojowa/miasto. Dinobot to określenie dla Transformera, którego tryb alternatywny to dinozaur.
Co do Galvatrona, to przy okazji Cinema Con gdy pokazano 15 minut z filmu wyszło, że Galvatron będzie stworzony przez ludzi z części Megatrona, i ma być sterowany przez postać graną przez Stanleya Tucciego.
"Nic nie jest pewne mój drogi ,dopóki filmu nie zobaczymy nic nie jest pewne ,więc niby jak mam dać inne dowody na potwierdzenie moich słów ? To moje spostrzeżenia ,które według mnie się na pewno sprawdzą ,tylko spostrzeżenia." - Przepraszam bardzo, ale w pierwszym poście napisałeś, że statek "Nightship" to na bank Trypticon.
Wiesz ,bajkę ostatni raz widziałem kiedy była jej premiera w zagranicznej telewizji ,mam prawo nie pamiętać takich szczegółów.
Aha, ciężko cię brać na poważnie, skoro nie dość że piszesz imiona z błędami, to jeszcze w dodatku z małej litery.
Nie żaden tripicon ale Trypticon
Nie locdown ale Lockdown
I nie unikron ale Unicron
demolishor wiem jak sie pisze jestem jedynie leniwy. wiec nie musisz pokazywac jakim super znawca jestes bo raczej watpie zebys ogladal g1.
Akurat G1 oglądałem, widziałem The Movie, czytałem komiksy Marvela wydawane równolegle do serialu. Nie wspominając o oglądaniu reszty seriali jak. Beast Wars/Machines, RiD, Unicron Trilpoty, Animated i Prime.
A jak na razie, jedynym który bawi się w pseudo-znawcę to niestety OptimusPrimefilmaniak.
tylko g1 the movie i reszta w kosmosie pod dowodztwem rodimusa . nastepnie az do headmasters. reszta transformowych bajek to chłam. ty tylko moje zdanie rzecz jasna. pozdrawiam
pewnie. przynajmniej jeden odcinek ale albo juz za stary jestem albo g1 za mocno wypalil mi dziure w mozgu he:-0 . jakos nie potrafie ogladac odgrzewanych kotletow. mowie kazdemu co innego sie podoba.
Szukasz tu jedynie zwady ,jak ja nie cierpię takich ludzi jak ty.
Jak już pisałem trudno abym pamiętał takie szczegóły ,skoro bajkę widziałem ostatni raz w zagranicznej telewizji w czasie premiery ,a film w kinie.
Oczywiście chodzi mi ,,Transformers the Movie''
Człowieku ,ja jedynie napisałem swoje spostrzeżenie.
LOL niezle Trypticon w transformers. Tylko ciekawe czy ten statek bedzie zmieniał sie w robota. (Grałem gre Transformers war of cybertron) to wiem kim jest ten Trypticon. Zeby tylko zrobił apokalipse ten transformers ;)
a ja nie wierze ze ten statek to robot... nic nie zostalo potwierdzone zostanie, tyle ;)
Bay jedynie moze wzrowac sie na G1 z okazji 30 rocznicy i tyle :)
Może za to zobaczymy w reszcie jakiegoś potężniejszego sojusznika autobotów. Póki co sprzętowo zostają ostro w tyle. Przydałby się nemezis Trypticona, czyli Metroplex.
Liczę na małą ekranizację pewnej klasycznej sceny
https://www.youtube.com/watch?v=FDfbwn9Yn7s :D
Chociaż pewnie nie ma na co liczyć jak główne laury będzie zbierać Grimlock.
Metroplex w Transformers II - Fall of Cybertron.
https://www.youtube.com/watch?v=J9EK5bn8IhQ so f@cking epic.