Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 154465
5,0 23 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

Plan

ocenił(a) film na 9

Co sądzicie o planie deceptikonów w tej części? Moim zdaniem był kompletnie bez sensu.
1.Chcieli wykorzystać ludzi jako siłę roboczą 2. Chcieli przenieść cały cybertron do naszego układu
słonecznego. Dla mnie już samo to pkt2 tak naruszyło by harmonię w naszym układzie
słonecznym że ludzie by wyginęli w mgnieniu oka. Przecież cyberton jest chyba większy od
naszego słońca, choć z tym nie mam pewności nie jestem ekspertem od transformers i nie wiele
wiem o samym cybertronie.

mk555

wydaje mi się ze Cybertron jest wielkości Saturna

ocenił(a) film na 7
rcisek

czy ja wiem czy aż taka głupia ta fabuła , fakt nic odkrywczego bo nie od dziś obce potęgi wykorzystują niewolników żeby odwalały za nich czarną robote , a co do tego że niby cybertron miałby naruszyć układ słoneczny to przesadzasz niby dlaczego miałby to zrobić od milionów lat pojawiają się nowe gwiazdy i planety w układach we wszechświecie więc nie wiedzę powodu aby nagle miało się to zmienić , no chyba że poprzeż to jakimiś faktami że niby tak jest . Zgodze się że troche naciągana fabuła ale nie jest aż tak źle . Jedyne co mnie tak naprawde wkurzyło w T3 to brak Megan Fox i wstawienie ten Rosie , Megan nie jest może super aktorką ale jest od kilka klas lepsza od tego mega beztalenicia z Anglii , jedynym wytłumaczeniem może być to że dała dupy komu trzeba i dlatego zagrała w tym filmie .