niestety, jak sie spodziewalam, Helena byla do bani, nie dosc ze jak na najpiekniejsza kobiete to ta aktorka nie bardzo mi pasuje, jest przecietna, jak wiele..do tego ta aktorka nie bardzo sie wysilila jesli chodzi o gre i wczucie sie w role. W kazdej scenie taka sama nic nie mowiaca mina. Szkoda bo film bardzo mi sie podobal, szczegolnie jak sie "rozkrecil" :) Eric Bana mnie nie zawidl , Brad Pitt tez sie sprawdzil chociaz sie troche obawialam.
Piękno i uroda to rzecz gustu, może sie komuś podobała. Ja wolę ogniste brunetki:))) a nie zimne blondyny. Fakyt, cieńko zagrała. Już aktorka grająca żonę Hektora wniosła znaczni więcej.
dokladnie mam takie same uczucia, zona Hektora byla o niebo lepsza. Co do blondynek to tez mam takie zdanie (bo jestem brunetka hihi;)
" ładne nie jest ładne tylko to co się komu podoba" Helena nie była najgorsza, ale niczego specjalnego też nie pokazała, uważam, że mogli lepiej wyszukać tej najpiękniejszej.
..zgadzam sie odnosnie, Heleny, ...mnie to ona sie odrzu nie podobala...hipermarketowa uroda hosstey heh...a nie najpiekniejszej kobiety o ktora...tyle sie rozchodzilo..no coz...niestety...czsami...tak bywa...przez to film traci...na .swojej atrakcyjnosci
jeszcze nie oglądalam filmu ale widziałam zdjęcia i filmografie tej aktorki i nie wiem skąd ją wzieli... przecież helena jest odzwierciedleniem afrodyty (przeczytajcie iliade to się dowiecie dlaczego :] ) a afrodyta wiadomo...
mysle ze lepsza by była panienka która grała głowną role damską w "Piraci z Karaibów" jest sliczna :)
pozdarwiam :)
Helena byla beznadziejna, obojetna na wszystko, sztuczna, i w dodatku miala byc ta najpiekniejsza ? Buhaha lol
Ale film ogolnie zajefajny:D
ja również sie podpisuje pod stwierdzeniami:) teoretycznie w całej historii Helena i Parys grają główne skrzypce...ale ja tam sie ciesze ze reżyser nie trzymał sie dokładnie całego mitu:)
I również sie zgadzam że aktorka grająca żonę Hektora była bardziej uczuciowa niż Helena:) podobała mi sie również postac Briseis(---przynajmniej było widać ze sie zakochała w Achillesie bo Helena to miała mine jakby grała za karę w tym filmie :P hyhy
pozdrawiam