Wyranie widać, że umięśnienie Brada w "Troi" jest wygenerowane za pomocą komputerów. Nie wierzę, że brad tak przypakował do filmu.
Brad miał kilka miesięcy na to żeby sie przygotowac do tego filmu. Tak wiec jezeli cwiczy sie po 2 godziny dziennie przez jais tam okres to efekty bedą niezle. Mogl tez stosowac rozne suplementy(nie sterydy) ktore przyspieszaja przyrost masy miesni.
B.Pitt czy szczupły , czy obfity - jest jednakowo umięśniony ( można obejrzec niektóre jego fotki - to widac ).
Czytałam , że do tej roli musiał 10 kg przybrac na wadze i bardzo dużo cwiczył.
Jest jaki jest , to widzimy.
Komentarz jest tu zbędny.
hahaha. Rozwalaja mnie tacy ludzie jak Ty. "widac, ze umiesnienie Brada jest podrasowane komuterowo" - o kuuuuuuuurwa ze tak sie wyraze. Jest do tej roli i tak zbyt warchlawy wg mnie, powinien przypakowac mocniej i mam wrazenie nie cwiczyl az tak ciezko jak powinien. Inna sprawa, ze swietnie zagral i nie wyobrazam sobie niekogo innego w tej roli.
ale macie tematy... mnie np nie interesuje życie prywatne Brada podczas oglądania filmu... śmiech poprostu
no i co z tego, do roli Achillesa potrzebowali Pudziana z twarza Pitta.
Pudzian pakowal kilka(nascie) lat, Brad mial na to pewnie tylko kilka miesiecy.
ale w sumie dobra robota z tym komputerem, bo nie zauwazylam nawet. mnie po oczach bila scena z grecka flota, od razu bylo widac komputerowe statki :)