Troja

Troy
2004
7,4 353 tys. ocen
7,4 10 1 353390
6,0 51   krytyków
Troja
powrót do forum filmu Troja

Wyranie widać, że umięśnienie Brada w "Troi" jest wygenerowane za pomocą komputerów. Nie wierzę, że brad tak przypakował do filmu.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ProF_A_N_

Brad miał kilka miesięcy na to żeby sie przygotowac do tego filmu. Tak wiec jezeli cwiczy sie po 2 godziny dziennie przez jais tam okres to efekty bedą niezle. Mogl tez stosowac rozne suplementy(nie sterydy) ktore przyspieszaja przyrost masy miesni.

ocenił(a) film na 10
ProF_A_N_

B.Pitt czy szczupły , czy obfity - jest jednakowo umięśniony ( można obejrzec niektóre jego fotki - to widac ).
Czytałam , że do tej roli musiał 10 kg przybrac na wadze i bardzo dużo cwiczył.
Jest jaki jest , to widzimy.
Komentarz jest tu zbędny.

ocenił(a) film na 8
ProF_A_N_

hahaha. Rozwalaja mnie tacy ludzie jak Ty. "widac, ze umiesnienie Brada jest podrasowane komuterowo" - o kuuuuuuuurwa ze tak sie wyraze. Jest do tej roli i tak zbyt warchlawy wg mnie, powinien przypakowac mocniej i mam wrazenie nie cwiczyl az tak ciezko jak powinien. Inna sprawa, ze swietnie zagral i nie wyobrazam sobie niekogo innego w tej roli.

raphiX

Widocznie mam bardziej bujną wyobraznie.

ocenił(a) film na 8
ProF_A_N_

No bujną z całą pewnością (no i jeszcze pieprza, ze za krotki:))

raphiX

ale macie tematy... mnie np nie interesuje życie prywatne Brada podczas oglądania filmu... śmiech poprostu

raphiX

W czym Brad jest za krótki?

ocenił(a) film na 8
ProF_A_N_

Chodzilo mi, ze komentarz jest za krotki czlowieku, wiec musialem cos napisac.

ocenił(a) film na 7
ProF_A_N_

no i co z tego, do roli Achillesa potrzebowali Pudziana z twarza Pitta.
Pudzian pakowal kilka(nascie) lat, Brad mial na to pewnie tylko kilka miesiecy.
ale w sumie dobra robota z tym komputerem, bo nie zauwazylam nawet. mnie po oczach bila scena z grecka flota, od razu bylo widac komputerowe statki :)