PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487478}

Tron: Dziedzictwo

TRON: Legacy
2010
6,6 96 tys. ocen
6,6 10 1 96333
5,5 28 krytyków
Tron: Dziedzictwo
powrót do forum filmu Tron: Dziedzictwo

Przyznam, ze przed obejrzeniem tego filmu czytałem poprzednie komentarze użytkowników FW i zastanawiałem się oglądać czy nie. Intuicja jednak mnie nie myliła i zdecydowałem, że tak. Film powala efektami specjalnymi i muzyką, która buduje klimat tego filmu w niesamowity sposób. Przyznam, że oglądałem ten film wraz z 15sto letnia córka i 6 letnim synem, który potrafi szybko się znudzić i odejść od ekranu TV jeśli film go nie zainteresuje. Tym razem siedział od początku do końca i nawet nie wyszedł do WC :). Co mogę jeszcze dodać, otóż klimat filmu jak dla mnie w dużym stopniu przypomina Łowcę Androidów, jest tajemniczy, a akcja rozgrywa sie w świecie, którego nie znamy, jest dla nas obcy. Myślę tu o tym co otacza bohaterów akcji, bo ludzie jacy są tacy będą wszędzie. To tyle z mojej strony. Polecam ten film!

orillo

hmm film bardzo fajny:) urzekł mnie przede wszystkim wykreowany świat, nie oglądałem orginału może jest lepszy nie wiem w każdym bądź razie chciałbym go obejrzeć:)

ocenił(a) film na 7
orillo

nie jest zły , nie ma co się spodziewać czegoś nadzwyczajnego . generalnie oglądałem tylko dla muzyki :D