Twierdza

The Rock
1996
7,5 125 tys. ocen
7,5 10 1 124682
6,6 36   krytyków
Twierdza
powrót do forum filmu Twierdza

ocenił(a) film na 10

Dzieki temu filmowi jestem maniakiem filmów.Po za tym Twierdza to najlepsza rola Cage'a

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 6
ania_10

Maniaczką może jestes,ale twe oddane głosy.Oceniasz na 1 Johnego Deepa a 10 dajesz Natalii Oreiro??Shrek 1,Mustang z dzikiej doliny 10??Nie wspomne o ocenionych na 10 takich klasykach jak 60sek,czy Karol człowiek,który....Jeśli cie uraziłem przepraszam,ale się troche wkurzyłem za Deepa.W końcu to jeden z najwybitniejszych.

ocenił(a) film na 10
Filowiec

No najlepsza rola Cage'a to moze nie byla ;) np. w lord of war zagral bdb czy weather man no tak wogole to on wszedzie dobrze zagra ;] :D

ocenił(a) film na 6
ania_10

Maniaczką może jestes,ale twe oddane głosy.Oceniasz na 1 Johnego Deepa a 10 dajesz Natalii Oreiro??Shrek 1,Mustang z dzikiej doliny 10??Nie wspomne o ocenionych na 10 takich klasykach jak 60sek,czy Karol człowiek,który....Jeśli cie uraziłem przepraszam,ale się troche wkurzyłem za Deepa.W końcu to jeden z najwybitniejszych.

ocenił(a) film na 10
Filowiec

ps a Tobie gratuluje gustu :) że na :
Skazani na Shawshank
Requiem dla snu
Zielona mila
Efekt motyla
Miasto gniewu
glosowalas na JEDEN to... :/
no reszty się nie czepiam ale to, to akurat świetne filmy są... Dostrzegłem także inne dobre ale no tamtych się już nie czepiam...