Dla mnie ten film to tragedia. Obejrzałam 40 min i wyłączyłam...Taka nuda jakich wiele. Jeszcze facet w wypożyczalni mi powiedział, że to jest takie samo jak Piła <-- najlepszy żart jak w życiu słyszałam. W ogóle to nie nawiązuje do Piły. Nie polecam!
W każdej sekundzie tego filmu było ciekawie wg mnie.
hmm super dziewczynki oceniacie, taki super film 1/10, a epoke lodowcową 2 10/10 i madagaskar 10/10.
Jesli twoj wiek jeszcze nie jest wystarczajacy by ogladac takie filmy to nie ogladaj, a nie psujesz średnią filmów i przez ciebie pare osób nie obejrzy tego filmu czytając twoje komentarze.
Owszem ten film jest moze troche podobny do piły, ale np. od piły 1 jest lepszy wg mnie.
Film oceniam 9/10, końcówka duże ma znaczenie : )
polecam i pozdrawiam ; )
Ta, to może wejdziesz w polemikę z dorosłym. Owszem, dziecię wygłupiło się dając 1 ale...
Gdzieś ty widział każdą sekundę ciekawą? Przez pierwsze 40 minut gdzie nie dzieje się nic ale to nic?
Ten film był przewidywalny, nudny, schematyczny i pozbawiony jakiegokolwie relizmu i wątku prawdopodobieństwa.
Już widzę to, jak 9 osób zamkniętych w pomieszczeniu na parę (!!!) godzin po odsłuchaniu głosu z taśmy zaczyna się nawzajem zabijać. Kreator mody, ksiądz, kompozytor, pani domu czy policjant już po paru godzinach łapią za pistolety, noże, szkła i inne gadżety i dawaj - mordowanko nawzajem - ta, super realizm.
Poza tym mamy tu do czynienia z wieloma niedociągnięciami fabuły. Ot choćby kolo, który na końcu krzyczy stojąc na stole, że wygrał i czeka na nagrodę. Tylko, że nie widział śmierci jednej z dziewczyn (tej młodej, która w końcu wygrywa), skąd więc to wywnioskował. Albo na samym początku - gliniarz dostaje w ryj od swojego kompana jednak nie kojarzy nic o tym fakcie później.
O dłużyznach (np. przy pierwszej piosence puszczonej z magnetu - 8 min!!!) nie wspomnę.
Nie zarzucaj więc komuś, że wystawia bzdurną ocenę, bo i Twoja, jak mniemam, jest skutkiem gimnazjalnego wieku. Prawda zawsze leży pośrodku. Film nie zasługuje na 9 choć tym bardziej na 1. Dla mnie - trochę poniżej średniaka - ot jakieś 4/10.
Trzeba było uważniej oglądać film. "Ten kolo", jak Ty go nazwałeś/aś wywnioskował Jej śmierć z tego, że wrzucił lampę do zlewu z wodą, w której ona miała rękę. Wiem, pewnie trudno było taki "mały" szczegół zauważyć. "Dłużyzna fabuły", to nie jest jej niedociągnięcie, i po co policjantowi byłby potrzebny fakt, że dostał z pieści w twarz, jak i tak był zamknięty w tym domu! Więc zanim się wypowiesz i napiszesz takie głupoty, to sprawdź ,czy to co wiesz jest prawdą.