Jeśli powstanie kolejna część (a mam nadzieję, że tak), to co obstawiacie: "Underworld: Upadek Luciana" (ciąg dalszy filmu "Underworld: Bunt Lykanów", Wielka Wojna, pakt Luciana i Kravena) czy raczej "Underworld: Nowy Początek" (ciąg dalszy losów Selene i Michaela)?
Według mnie aż się prosi o tę pierwszą opcję. Moją ulubioną postacią serii jest Lucian i to też sprawia, że skłaniam się do kontynuacji "Buntu Lykanów". Z drugiej strony jestem ciekawa, jak mogłyby się potoczyć dalsze losy naszej Hybrydy i Wampirzycy w wersji upgrade. ;-) :-)))
W każdym razie byłam dziś w kinie, zobaczyłam i zdecydowanie mam ochotę na więcej. A Wy? :-)
Tak wiec, jak juz pisałem możliwe jest nakręcenie i prequela jak i sequela..
BWT: Sweet dzięki, brakowało mi tego argumentu (rozmowa Soni z Tanisem).
4 część będzie bankowo - aż się prosi o film, którego akcja potoczy się między buntem lycanów a częścią pierwszą - film pewnie ukaże losy Selene odkąd została wampirem, akulminacją będzie pewnie pakt Kravena z Lucianem. I zapewne prędzej czy później ktoś będzie kontynuował histoorię dziejącą się po części 2. Ale raczej będzie to kaszana. Choć kto wie :)
Ja chciałabym opcję jak to nazwałaś "Underworld: Nowy Początek". Ciąg dalszy losów Selene i Michaela. A widzę to w ten sposób: Wszyscy są na nich na maksa wk..rwieni i chcą ich zabić. To znaczy wampiry za to, że zabili Nietoperza :) A część Lykan za to, że zabili Wilka :) A poza tym wszyscy byliby zazdrośni, że są tacy silni i że razem stworzą nową rasę, która może zgładzić wampy i lykan. I skpić się na ich rozmnażaniu i nowej rasie. A w Underworld5 walka ludzi z nową rasą.
BTW : Proszę bardzo.
Ale to oznaczałoby stworzenie wielu nowych pierwszo- i drugoplanowych postaci, więc to już nie to samo. :/
Poza tym... nie wiem czy dobrze pamiętam, ale czy Kate nie odmówiła gry w tym filmie? Podobno nie chcę już grac wampira. Mylę się?
Coś tam gadała, że nie chce grać więcej Seleny, bo się jej boją dzieci :) I to rzeczywiście przekreślioby możliwość kontynuaji. Ale Depp też nie chciał już grać w Piratach, ale podajże 10mln$ go przekonało i zagra. A co do wprowadzenia wielu nowych postaci jestem za.
kolejna czesci unerworlda ma wyjsc w 2011 roku a za kamerom ma stanąć ta sama osoba z dwóch poprzednich czesci ;p obstawiam ze to bedzie kolejne cofniecie w przeszłosc poniewaz główna aktorka Kate Beckinsale wypowiadała sie ze nie ma zamiaru wracac do roli seleny wiec mysle ze w nastepnej czesci cała starszyzna razem z lucianem i sinia zmartwych wstanie ;pp
a na marginesie piszac 3 czesc mi sie najbardziej podobała tylko zakonczyła sie wielkim niedomówieniem ;p
a i jeszcze drugi mały błond co do 3 czesci czy lucian przypadkiem nie był napietnowany literom ,,V'' ?? bo przeciez kreiwen zerwał mu to na dowód jego smierci a w 3 czesci nie ma tego znaku ?? a moze sie myle??
To prawda, krejwen "zerwał" mu kawał skóry z podajże ramienia, a nie przypominam sobie, żeby miał jakieś znaki szczególne w 3 części.
słyszelscie plote ze ponoć Lucjan grał w drugiej części zmierzchu wampira ... ale żart lykanin ma być wampirem nie no to już się robi absurdalne ;p
Pojawiło się kilka nowych informacji o 4 części sagi opowiadającej o wojnie między wampirami i wilkołakami.
Film będzie zrobiony w modnej ostatnio technologii 3-D.
Ma być Początkiem Nowej Trylogii.
Bardzo prawdopodobne jest również to, że w roli głównej zobaczymy gwiazdę pierwszych dwóch części - Kate Beckinsale.
Obraz wyprodukuje Screen Gems,
a jego premiera zapowiedziana jest na 21 stycznia 2011 roku.
PS.Czyli tak jak Myślałem xD
straszna kicha szkoda :( ja liiczyłam na cos bardziej w wstecz a przecież kate miła już nie grac w underworld-zie to będzie dnoo myślę ze oni robią straszny błąd kontynuując ta sagę niech już ja lepiej zostawia w spokoju !!!!!!
A moim zdaniem Dobrze Zrobili...ale zobaczymy co z tego wyjdzie xD
A Prequel-a już Nie mogli by robić bo już jeden zrobili...na co Kolejny.
A 4 częś Będzie na takiej samej zasadzie co Terminator 4...jak już Pisałem Nowy Początek Trylogii...Czyli coś Innego.
tak tyle ze nowy poczatek to znaczy duzo nowych postaci drugoplanowych wszystkie fajne postacie nie zyja np starszyzna i lucjan i wogule to bedzie straszna lipa sama selena i michael muwie wam to bedzie dno a kontynuacja prequel-a była by ciekawa np zmiana seleny w wampira itp.
jak juz ktos napisal to juz niebedzie to samo noi prawdopodobnie bedzie nowa selena bo keate nie chce grac juz w underwod-zie i film zejdzie na psy :D
Wspominałaś, że aktor grający Luciana będzie grał wampira w New Moon. Masz rację. Ale czytałaś może książki? Wiesz JAKIEGO wampira on będzie grał? Będzie jednym z najważniejszych wampirów w całej serii - Aro. Nie wiem czy coś ci to mówi. Przywódca Volturi, chciał namiętnie zaciągnąć w swoje szeregi Alice i Edwarda. W pierwszej części była tylko o nim mowa, on nie występował - w filmie zupełnie go pominęli. Ciekawe, ze to on dostał rolę. Wiecie, może mój avatar sugeruje, ze go uwielbiam, ale jako aktor średnio on mnie obchodzi. Lubię postać, którą grał w Underworldzie. A wracając do Aro to dodam jeszcze, ze w książce był on starcem a tu mamy40-letniego faceta. ^^ Ciekawe jak dostał się na casting. Na pewno pomogła mu bardzo rola Licana.
tak sie składa ze czytałam ksiazke ale to nie ma nic do tematu nderworld 4 ale to ze lucjan ma grac tera aro to mi sie wcale nie podoba ;] ale on i tak jest najstarszy ze wszystki z tych volturii ty chyba nie widziales cajusa albo marka to kompletne dno z tymi aktorami volturi zreszta ksiazka jest 100 razy lepsza niz film jedynie alec i jean wygladaja wmire to tyle co do tematu new moon ... ;]
aklaudia
zmiana seleny w wampira itp
Słucham !!! Selena jest Wampirem...a jak Twoim zdaniem Nie jest Wampirem to Niby Czym jest ? I Dlaczego tak sądzisz ?
to czy jest czy nie jest wampirem to jest kwestia do sporów panie matrix ;] dla mnie sa to ludzi którzy piją krew bo sa za słabi zeby ich nazwac wampirami w tym filmie nie ma równowagi pomiedzy wampirami a lykanami jak mi wyjasnisz ten moment w sali kiedy lykanie wpadają na członków rady a oni zaczynają piszczec ;p to nie sa wampiry ta jakas pomyłka a film lubie tylko dla tego ze gra w nim mój ulubiony aktor i znajomy wiec wiesz bujaj ie matrix z underworldem ;p ja mieszkam w angli w polsce jestem tyle na 3 miesiace byłam na premierze nieznosze postaci seleny a jesli chodzi o to ze zmiana w wampira to miałam namysli kolejny Prequel jesli cie to obchodzi to forum jest załosne nara wam wszystkim !!!
(( to czy jest czy nie jest wampirem to jest kwestia do sporów panie matrix ))
Boże kochany To ja Nie mam Zielonego pojęcia jak Ty Oglądałeś Całą Trylogie !!!
Po pierwsze W filmie mówią że Selena jest Wampirem i Na dodatek to pokazują jak ją Viktor ugryzł i po jakimś czasie ona się zmieniła w wampira. A poza tym nawet na Filmweb pisze w opisie.
Tu NIc Niema do Dyskusji Sprawa jest Jasna...Selene jest Wampirem.
(( wiec wiesz bujaj ie matrix z underworldem ))
Że co Nie wiem co to miało znaczyć
(( dla mnie sa to ludzi którzy piją krew bo sa za słabi zeby ich nazwac wampirami...jak mi wyjasnisz ten moment w sali kiedy lykanie wpadają na członków rady a oni zaczynają piszczec ))
Przecież to jest Oczywiste że Lykanie czyli Wilkołaki są Silniejsze,potężniejsze od wampirów... No to maja Przewagę !!
Jak powiedziałeś Członków Rady...to Tym Bardziej mają przewagę Lykanie...po 2 przewagę bo to Nie Wyszkoleni Wojownicy Wampiry Tylko Czlonkowie Rady...to Proste że się ich Wystraszyli.
(( forum jest załosne ))
Czemu tak uważasz ?
Są Wady to Prawda...jak to w tym Świecie ze Wszystkim ale ja tam ogólnie lubię sobie popisać na forum.
Hurra!! Czyli będą kręcić tak jak ja chce :D Tylo żeby znowu nie było mnóstwa niedomówień, bo mnie to wku.. w underwoldzie.
pogłoskii jeszcze nic nie jest pewne !! poczekajcie w styczniu wszystko sie wyjasni bo bedzie juz obsada ;p w necie