Hej kochani dużo szukałam na ten temat informacji w internecie powie mi ktoś może czy powstanie a może powstaje ten film. A jeśli tak to może jakieś szczegóły Obsada kiedy
wyjdzie itd ?
nie mogę się doczekać tak samo jak Ty, ale też nie mogę nic znaleźć ;<
podobno zdjęcia nie zostały ukończone, ale nie wiem czy to prawda. ;/
Też czekam i czekam na jakiekolwiek info na temat filmu - i nic. Gdzieś wyczytałam, że L. Kate potwierdziła, że wkrótce ma powstać, ale jak widać idzie to mozolnie.
Tak przy okazji ma też być zekranizowana saga ''Szeptem'' (jakby ktoś był zainteresowany). Mam nadzieję, że powstanie i nie będzie to tyle trwało jak z ''Upadłymi".
Ja też ale zastanawia mnie kto zagra Petha a kto Nore bo wydaje mi się że trudniej dobrać aktorów niż w Fallen bo są bardziej charakterystyczni ;D Ale najlepiej by było gdyby to był ktoś nieznany bądź też mało znany ;D
Hehe dokładnie ale z Sagą szptem będzie gorzej bo Nora - ruda kręcone włosy Powodzenia w szukaniu ;)
Hm ja właśnie przeczytałam na profilu autorki że podobno we wrześniu będzie wszystko wyjaśnione co do filmu. Czy nawet wtedy sam film miałby premierę? Z informacji na jej stronie wynika że castingi już ruszyły i ona sama nie może się doczekać ekranizacji. ;)