Czy ktoś z Was wie może cokolwiek na jej temat ? Widziałam, że przez jakiś czas było napisane, że Alex Pettyfer ma zagrać Daniela, ale ta wiadomość najwyraźniej nie była potwierdzona skoro zniknął z tej listy.
W ogóle jest mało informacji o "Fallen". Nie wiadomo na 100% czy ten film zostanie nakręcony czy nie.
film owszem, zostanie nakrecony, reżyser itd to pewność. Z tym że im więcej na ten temat patrze tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, ze dopiero zaczęli kręcic
Ja mam obsade ale musisz sb złączyć litery xd h t t p :// la u r e n k a t e f a n .t u m b l r. c o m /i m a g e/ 2 6 7 3 6 7 3 0 9 6 1 przepisz i to prawdopodobnie obsada ;)
taylor lautner niby jako Cam? błe, fuj xD Ja tam od początku jak zaczęłam czytać książki w roli Daniela wyobrażam sobie chłopaka o urodzie Pattinsona. Pewnie dlatego że ta obsesyjna miłość i chęć ochrony swojej dziewczyny kojarzy mi się z Edziem ze Zmierzchu. Cam natomiast to dla mnie Ian Sommerhalder, a raczej jego styl jako Damon z Pamiętników Wampirówn ;P Natomiast na moje wyobrażenie Luce chyba bardzo wpłynęła okładka książki, bo idzę ją jako szczupłą szatynke z pięknymi falowanymi włosami, co by może i pasowało do Luce Hale, ale jej twarzyczka bardziej mi sie kojarzy z naiwną Arią ze Słodkich kłamstewek niż z taką babką jak Lucinda. To chyba tyle moich pomysłow ;)
wlasnie, fu xd ja bradziej coś jak bradley james :3 miał takie "delikatne" zdjecia :D mas zten link cały?
https:// www .f a c e b o o k. c o m / p h o t o . p h p ? f b i d = 2 5 7 8 6 8 6 9 7 6 6 8 0 2 8 & s e t = a . 2 5 7 8 6 7 0 2 7 6 6 8 1 9 5 . 6 1 4 5 1 . 2 5 7 8 5 4 9 2 7 6 6 9 4 0 5 & t y p e = 1 & p e r m P a g e = 1
Tu znajdziecie pełna obsadę i informacje na temat filmu :*
ps. usuńcie spacje w linku