Mam pytanie czy ktoś nie wiem kiedy będzie premiera filmu albo na jakiej stronie się znajduje ta informacja????
wątpie żeby to było wiadome - pewnie ktoś , przeszukując śmietnisko zwane popularnie internetem dogrzebał się , że ma być w tym roku . Tyle
Aha dzięki, a przy okazji mam drugie pytanie czy nie wiesz czasem jaki tytuł nosi ta muzyka z tego zwiastunu?????
http://www.youtube.com/watch?v=mHykU1Im6ZA&feature=related
Strasznie mi się spodobała, a ja nie mogę się jej doszukać. Wolałabym tytuł gdyby dałeś rady napisać bo chce sb ją ściągnąć na tel.
Z góry dzięki..... :) :) :)
NIE ALE CZŁOWIEKU NATYCHMIAST TEMAT O TYM RÓB. Ja zrobiłam już kilka tematów kolejnego nie zrobie :P To na pewno jest oficjalny ???? Bo tam widziałam kadr z jestem numerem 4
to może być po prostu fan made. już nie moge się doczekać tego filmu , oby był przed końcem świata :P
no nie jest oficjalny ja tez się skapłam ale pisze temu bo muzyka bardzo mi się podoba. a po co robić nowy temat???? No dobre z tym końcem świata ale w ogóle prawie nie ma informacji na filmwebie i może czasem być w 2013 roku, ale tak cicho zmuszam się że bd w tym roku
nie bo napisałam o tym temacie zanim pomyślałam że to może być fan made :p ma być w tym roku i koniec !