Upadli

Fallen
2016
5,4 10 tys. ocen
5,4 10 1 10163
Upadli
powrót do forum filmu Upadli

Mam pytanie czy ktoś nie wiem kiedy będzie premiera filmu albo na jakiej stronie się znajduje ta informacja????

stokrotka251

wątpie żeby to było wiadome - pewnie ktoś , przeszukując śmietnisko zwane popularnie internetem dogrzebał się , że ma być w tym roku . Tyle

Enterraz

Aha dzięki, a przy okazji mam drugie pytanie czy nie wiesz czasem jaki tytuł nosi ta muzyka z tego zwiastunu?????

http://www.youtube.com/watch?v=mHykU1Im6ZA&feature=related

Strasznie mi się spodobała, a ja nie mogę się jej doszukać. Wolałabym tytuł gdyby dałeś rady napisać bo chce sb ją ściągnąć na tel.
Z góry dzięki..... :) :) :)

stokrotka251

NIE ALE CZŁOWIEKU NATYCHMIAST TEMAT O TYM RÓB. Ja zrobiłam już kilka tematów kolejnego nie zrobie :P To na pewno jest oficjalny ???? Bo tam widziałam kadr z jestem numerem 4

Enterraz

to może być po prostu fan made. już nie moge się doczekać tego filmu , oby był przed końcem świata :P

Enterraz

no nie jest oficjalny ja tez się skapłam ale pisze temu bo muzyka bardzo mi się podoba. a po co robić nowy temat???? No dobre z tym końcem świata ale w ogóle prawie nie ma informacji na filmwebie i może czasem być w 2013 roku, ale tak cicho zmuszam się że bd w tym roku

stokrotka251

nie bo napisałam o tym temacie zanim pomyślałam że to może być fan made :p ma być w tym roku i koniec !

Enterraz

No ja też tak chce po przeczytaniu książki to nie mogę się doczekać bardzo mnie wciągnęła...

ocenił(a) film na 5
Enterraz

To na pewno trailer. Ja też widziałam kadr z innego filmu - "Legion". :)