PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=187800}
9,3 21  ocen
9,3 10 1 21
Vinzent
powrót do forum filmu Vinzent

Wiem, że mało osób tutaj trafi, ale pytam czy jest możliwość osiągnięcia w jakiś sposób tego filmu. W sklepach go nie widziałem, ściągnąć też jest trudno, jakby ktoś wiedział jak można go dostać i by się tym podzielił, byłbym bardzo rad.
Z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Jedras992

http://mov-world.net/kinofilme/animation/vinzent-412809.html :)

hanq86

Film został osiągnięty, co z napisami?:) Mogą być angielskie, byle nie fińskie:) Dzięki za pomoc:)

Eidechse_Konigin

Fenomenalnie byłoby, aby były polskie napisy, bo po niemiecku ni chuchu, a po angielsku połowe :) ale i tak super :)

Jedras992

Tylko jak go ściągnąć z tamtąd?

Jedras992

Pod spakowanymi plikami (początkowo zasłoniętymi kłódką) jest puste okienko, obok którego jest kod. Kod wpisujemy w okienko i pojawi się opcja "download". No i ja wybrałam ściągnięcie filmu z megaupload.com (pierwsza kolumna linków). I poszło. A co do napisów, to jest olbrzymi problem, też nigdzie nie mogę znaleźć :(

hanq86

Dzięki, już mam, bo naciskałem nie to co trzeba... :)

Jedras992

Siedem lat minęło, a napisów brak. :) Podejrzewam, że to dobry film, nie miałem okazji jeszcze oglądać. Niszowy, a nie popularny...

Jedras992

Również chętnie obejrzałabym z napisami. W ciągu tych lat pewnie byłoby się w stanie nauczyć niemieckiego, ale jednak komfort polskich albo angielskich napisów nieoceniony.