4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56924
2,1 11 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Właśnie wróciłam z KNO pomijając fakt że w tym filmie występują wszyscy znajomi Czarka również i Edytka i obsada jest w miarę robra ale fabula do kitu jedyne co pamiętam to przekleństwa które leciały w każdym zdaniu i sceny krwawej rzezi jestem na NIE film jest poniżej moich oczekiwań treść nie trzyma się niczego.

oceniam bardzo nisko

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 10
jago18

Taaa... Edytka występuje przez 5 sekund, a znajomi Czarka typu jego brat- aktor, Małaszyński- aktor, Wilczak- aktor, Frycz- aktor i wielu innych aktorów... No to kogo miał zatrudnić?
Wnioskuję, że byliśmy na tym samym przedpremierowym pokazie wczoraj w Silver Screenie, chyba, że ściągnęłaś jakąś gównianą wersję z neta. Sala się śmiała! Film robi wrażenie. Nie wiem, czego chcesz od filmu, mam wrażenie, że próbujesz zrobić filmowi złą markę, chociaż nie wiem w jakim celu. Ja film gorąco polecam, mam nadzieję, że będzie spory sukces, fajność określam na 85% filmu "Chłopaki nie płaczą".
Jest jedna przesadzona scena rzezi w windzie, fakt, ale żeby cały film nazwać rzezią? Hmmm... Widzę, że oczekiwania masz wysokie, ale wystarczy wejść na Twoje najwyżej oceniane filmy: "Grease"; "Tylko mnie kochaj"; "Dziennik Bridget Jones"; "Ona to on"...
Oceniam Twój gust filmowy bardzo nisko

ocenił(a) film na 7
alq82

Ha! Bardzo dobre podsumowanie alq82. Film zrobiony jest dla mas inaczej można nazwać że jest filmem komercyjnym tutaj nie w znaczeniu negatywnym! Sam Czarek będąc u Kuby Wojewódzkiego wypowiedział się że chce stworzyć film dla przeciętnego Kowalskiego który pojdzie na film w "Weekend" z żoną by swobodnie zjeść popkorn i się pośmiać. Ja uważam że schematy bardzo spopularyzowane obecne w tej produkcji będą pasowały wielu przeciętnym i nieprzeciętnym komediowym gustom ! Ha;) Pozdrawiam