PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56794
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Właśnie wróciłam z KNO pomijając fakt że w tym filmie występują wszyscy znajomi Czarka również i Edytka i obsada jest w miarę robra ale fabula do kitu jedyne co pamiętam to przekleństwa które leciały w każdym zdaniu i sceny krwawej rzezi jestem na NIE film jest poniżej moich oczekiwań treść nie trzyma się niczego.

oceniam bardzo nisko

ocenił(a) film na 10
jago18

Taaa... Edytka występuje przez 5 sekund, a znajomi Czarka typu jego brat- aktor, Małaszyński- aktor, Wilczak- aktor, Frycz- aktor i wielu innych aktorów... No to kogo miał zatrudnić?
Wnioskuję, że byliśmy na tym samym przedpremierowym pokazie wczoraj w Silver Screenie, chyba, że ściągnęłaś jakąś gównianą wersję z neta. Sala się śmiała! Film robi wrażenie. Nie wiem, czego chcesz od filmu, mam wrażenie, że próbujesz zrobić filmowi złą markę, chociaż nie wiem w jakim celu. Ja film gorąco polecam, mam nadzieję, że będzie spory sukces, fajność określam na 85% filmu "Chłopaki nie płaczą".
Jest jedna przesadzona scena rzezi w windzie, fakt, ale żeby cały film nazwać rzezią? Hmmm... Widzę, że oczekiwania masz wysokie, ale wystarczy wejść na Twoje najwyżej oceniane filmy: "Grease"; "Tylko mnie kochaj"; "Dziennik Bridget Jones"; "Ona to on"...
Oceniam Twój gust filmowy bardzo nisko

ocenił(a) film na 7
alq82

Ha! Bardzo dobre podsumowanie alq82. Film zrobiony jest dla mas inaczej można nazwać że jest filmem komercyjnym tutaj nie w znaczeniu negatywnym! Sam Czarek będąc u Kuby Wojewódzkiego wypowiedział się że chce stworzyć film dla przeciętnego Kowalskiego który pojdzie na film w "Weekend" z żoną by swobodnie zjeść popkorn i się pośmiać. Ja uważam że schematy bardzo spopularyzowane obecne w tej produkcji będą pasowały wielu przeciętnym i nieprzeciętnym komediowym gustom ! Ha;) Pozdrawiam