PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56770
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa jakie to dno

ocenił(a) film na 7
mroovi

dnem jesteś ty twoja beznadziejna wypowiedź. Film świetny uśmiałem się ;d
- AAaaa odjeb*ie ci łapy maczetom hah 1 w nocy śmiałem się jak głupi :)

krx01

no właśnie odezwał się prawdziwy fan tego filmu, nie ma co dalej komentować...

ocenił(a) film na 10
mroovi

hah. mrooovii dnooo to jesteś Ty i Ci pier**leni hejterzy co na każdy film mówią dno. Widziałem paru takich oceniają polskie zajebiste komedie na 0 a ku*wa w ich profilach widze fany 10/10 sci-fi ku*wa statki kosmiczne. siema

complete

bardzo fajna wypowiedź, naprawdę wstrząsnęła mną. Szok! Jesteś niesamowity! Już nigdy nie odważę się napisać o dnie, że jest dnem. siema

ocenił(a) film na 10
mroovi

nie kompromituj się ; ]

complete

Jedyny plus tego filmu to Frycz, trzyma poziom. Reszta drewno. Dno i trzy metry mułu.

ocenił(a) film na 1
aaaa

zgadzam się

complete

complete- świetna wypowiedź, naprawdę gratuluję

ocenił(a) film na 10
mroovi

ja pier**le brak słów.

complete

oj complete, ironia, sarkazm to chyba słowa nie znane Ci całkowicie, za to przeklinać potrafisz przepięknie

mroovi

mroovi może nie ma sensownych argumentów, ale jego wypowiedź jest jak najbardziej zgodna z prawdą. Polecam przeczytanie recenzji Łukasza Muszyńskiego

aquashine

no nie mam sensownych argumentów bo naprawdę ich szkoda ... sensowne argumenty zostawię sobie na opis jakiegoś filmu, wartego sensowych wypowiedzi

mroovi

najlepszy komentarz do tej szmiry

ocenił(a) film na 1
mroovi

Wiem co czujesz, jak oglądnęłam ten film także miałam wielką ochotę wrzeszczeć na cały głos.

ocenił(a) film na 1
LadyCzikita

wytrzymałem 11 minut 56 sekund.. nie jestem masochistą... a bolało jak by mi ktoś plasterkiem cytryny owiniętym na kawałku cegły wyrąbywał po kolei, partiami, mózg, i rozłączał stopniowo wszystkie synapsy.

ocenił(a) film na 1
Piotr.St

Natomiast u mnie było tak, jakby ktoś cienką, ale długą wykałaczką próbował wydłubać mój mózg. Musiałam to powstrzymać.
P.S: Wytrzymałam dłużej; ok.50 minut, ale tylko dlatego że film był polski, no i jeszcze Pazury... więc ogromny żal...

Pozdro ; )

ocenił(a) film na 2
mroovi

Totalne zaskoczenie ... myślałem ze się pośmieje a się zawiodłem. W kiedyś polskie komedie to było coś a teraz ... ?? beznadzieja;/ liczę na jakiś przełom .. może się doczekam:)