Zal mi tych wszystkich zle oceniajacych. Mimo wielu przeklenstw, naprawde polecam! W
dobie zenujacych ostatnio pozycji glownie z rola zmudy-trzebiatowskiej, bardzo dobra
komedia ostatnich lat w Polsce!
Przeczytałam recenzje, zobaczyłam ocenę i poczytałam komentarze!! Mówiłam -NIE IŚĆ!!!To mnie zmusili i BOŻE JAK JA ŻAŁOWAŁAM!!!!! Dwie godziny których nikt mi nie odda, a mogłam myć okna, czyścić kibelek albo patrzeć sie w sufit - i tak bym była wygrana!!!!!
A najsmutniejsze jest to że do tego filmu dopłacić Polski Instytut Filmowy i kasa na to poszła tez z moich podatków!!! Kto ma rozum niech NIE IDZIE!!!!
Bardzo zła komedia ostatnich lat w Polsce!
To, że ostatnio w polskiej kinematografii powstawały same gnioty to nie znaczy, że ten film, muszę nagle uznać za rewelacyjny. Na pewno jest one lepszy od obecnie powszechnych romansideł, ale i tak dialogi były na niskim poziomie, scenariusz nie powalał, a niektóre sceny wręcz żenowały, tak też nie wiem czym tu się zachwycać. Jak ktoś lubi filmy typu Chłopaki nie płaczą, czy Poranek kojota, to z pewnością się nie rozczaruje, ale idąc na ten film miałem nadzieje, ze zobaczę w końcu coś nowego (bo przecież pan Czerek zarzekał się u Kuby W. że ona tak strasznie szanuje polskiego widza), ale się rozczarowałem niestety. Polecam fanom komedii z końca lat 90' ale jak ktoś nie przepada za takimi filmami to nie będzie zadowolony z tej pozycji.