Pewnego razu Czarek wmówił sobie Zrobiłem syna to i film se zrobie I przechadzając sie przez
pastwisko Bardzo starannie obmyslał wszystko Lecz zanim cokolwiek se we łbie ułoże Uo
promocje zadbam nie najgorzej Popił więc wódki z kolegami sporo By go reklamowali
jakakolwiek porą TVNy, *****wybiórcza innych mediow sporo Wszyscy powiadali -to będzie
hiciorrrro "Komedia gangsterska" i świetna obsada Niebyć na tym k....a wprost wam nie
wypada Czarek w mediach ma kolegów wiele Wiec go wspamagali zawsząd przyjaciele
Najpierw miała role dostać Farell-owa Lecz wyczuła gniota ta słomiana wdowa Socha łasa na
kase mówi -biore akcje I tak sie narodził "super" polisz matrix Cóż za scierwo do koxu tsza
jednak dodawać By scenarjo takie bzdury mógł w realu wyprawiać Dialogi na poziamie
piaskownicy niestety To poziam Czarka czy jego kobiety?**** z patelnią jak Leon, pół faceta w
windzie Czarek kto ci k...a na 2gi fim przyjdzie? Ostatnio przed koncem wychodzilem z
"Szamanki" Dales do pieca stary Może to wpływ Anki Se myslisz -wiele dróg sie przede mna
otwiera Zrobie sobie film w Łodzi o fajnych gangsterach Przyznac trzeba jednak, miałem atak
czkawki Ziewnął głośno widz -dostałem głupawki Smiechu po prostu nie moglem powstrzymac
PATELNIE CZY STRZELBE -a może obrzyna W 2giej czesci proponuje panie reZYSEZZZZE
Cos takiego -to każdego bierze CZEŚC JESTAM OLEK I MAM GNATA A JA JESTEM SOCHA
MAM MAŁEGO FIATA... SLUCHAJ SYNEK TUTAJ JEST POLICJA W NOWYM JORKU KIEDYS
BYLA PROHIBICJA... BRONEK CZUJE ZE DZIŚ BEDE BOGATSZY, SKĄD WIESZ? -KURA SIE
NA MNIE PATRZY.... I mozna by tak od rana do wieczora Dawac Czarkowi propozycje
DIALOGÓ do hiciora Malaszynski roztrzepany był jak w torcie jaja Wieekszośc reszty aktorów
to ta sama baja Grają jak by zjedli ziarenka bielunia Jednym slowem film ten to jest wielka
ch....nia A ze w Polsce towar całkiem dobry przecie Pomyslcie o tym zanim na film pójdziecie