PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56770
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

hmm

ocenił(a) film na 8

Bardzo dobry filmik dziwie sie ze tyle negatywnych opini,mozna bylo i sie posmiac ,ciekawie nakrecony.Pazura sie spisal:) a na koncu jak wygladal hehe.Poleam bo to jeden z lepszych filmow polskich ostatnich lat ma to cos co trzyma przy ekranie pozdrawiam.

użytkownik usunięty
kinowiec84

Popieram w całej rozciągłości. Nareszcie jakiś "normalny" film/komedia a nie jakieś debilne romantyki.
Bardzo fajny filmik dla odstresowania.

kinowiec84

Pazura !! ?? to ty ?? :>

domin_4

hehe :)

bronkovic

Świetny film połączeniu dwóch gatunków... gangsterskie kino akcji z komedia. Śmieszą mnie komenty że jest dużo przekleństw LUDZIE to miał być film z przekleństwami a jak nie pasuję to zamiast kina wybrać się do szkółki niedzielnej.

ocenił(a) film na 7
kinowiec84

Dokładnie Patrząc na oceny myślałem że sobie daruję obejrzenie tego filmu A tu miłe zaskoczenie i świetny film Mam nadzieję ze kolejne filmy Pazury nie zejdą poniżej poziomu Weekendu a może będą nawet lepsze Najbardziej śmieszne akcje były z Cyganami, Fryczem i tym karłem

ryan45

Dokładnie ten gang cyganów po prostu rulez:-) i ten niezapomniany strzał z shotguna;-)) hahaha. Frycz jak zwykle nie schodzi ze swojego poziomu;-)