No nie. Znowu komedia. Nakręćcie kurde wreszcie jakiś film akcji a nie same komedie. Żenada.
Właśnie w Dzień Dobry tvn, Pazura bronił się że to nie ma być komedia, że to bardziej film akcji z jakimiś tam elementami humoru film "płaszcza i szpady"
I właśnie tak wygląda dla mnie w zwiastunie. Obawiam się zbytniego zapatrzenia w zachodnich reżyserów, bo w zwiastunie widać chwyty a'la Tarantino ale z pewnością film obejrzę, głównie ze względu na Pazurę.
własni to miało wyjść a`la Tarantino - bardzo specyficznie, a czy się udało -sama jestem ciekawa :)
żenaą jest Twój zarzut :D:D
chcesz film akcji to wex i go "zrób", a nie miej pretensji o to, ze powstają komedie :D:D:D
To debiut Pazury, a najlepiej czuje się w komediach wiec nie dziwne ze zaczyna właśnie od komedii ...chociaż wydaje mi się ze będzie tutaj przewaga sensacji nad komedia >wypowiedzi Kubasa89 :)..... / troszkę zrozumienia dla debiutanta proszę.
Polskie komedie kryminalne są a raczej były świetne... Pazura najprawdopodobniej zrobił właśnie coś takiego tylko że w nowoczesnym stylu...
"Obawiam się zbytniego zapatrzenia w zachodnich reżyserów" ~~Ewi
hmm.. powiem tyle że to moim zdaniem pozytywna strona... bo na polskich jakby się zapatrzył wyszło by kolejne gówno w postaci komedii romantycznej...
na razie nie chce pisać czy to będzie dobry czy nie dobry film bo go nie oglądałem... poczekam do premiery..
mam wielką nadzieję że mimo iż to Debiut Pazury będzie to jeden z lepszych nowych polskich filmów...
Szczerze nie ogladam polskich fimow ale po wypowiedziach pazury i krodkich cen pofatyguje sie i go obejze mam nadzieje ze ten film bede poczatkiem czegos czego nie bylo w polsce
ja oglądam polskie filmy, a raczej staram się szukac w polskim kinie czegoś co mnie WRESZCIE zaskoczy... jak na razie miałem 2 takie filmy... i mogę Ci polecic "DOM ZŁY" i "WSZYSTKO CO KOCHAM"... jak dla mnie dwa najlepsze polskie filmy ostatnich lat...
no i jeszcze "VINCI" taki lekki odskok od typowego polskiego kina... ale to już trochę dawno było...
no i mam nadzieję że film Pazury będzie dużym POZYTYWNYM zaskoczeniem dla polskich widzów i nie tylko...
pozdrawiam.