PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300970}

Wiedźmikołaj

Hogfather
2006
7,5 8,5 tys. ocen
7,5 10 1 8537
6,7 3 krytyków
Wiedźmikołaj
powrót do forum filmu Wiedźmikołaj

Znalazłam przypadkiem stronę z testem określającą, którą postać z Dysku człowiek przypomina najbardziej. Rozwiązywało się fajnie, ale jeśli chodzi o mój wynik, to szczerze mówiąc nie wiem, co mam myśleć. Bo wiecie, wyszedł mi Śmierć. Ja wiem, że on jest fajny i w ogóle, tylko że myślałam, że może przypominam bardziej kogoś... ludzkiego... no wiecie, dziwne uczucie... tak... właśnie...

Ale co ja wam będę o swoich problemach, tu macie linka:

http://www.okcupid.com/tests/take?testid=6787792268312509279

I miłej zabawy! HO HO HO.

Susan Sto Helit ,wygląda na to ,że mamy coś wspólnego :O

nomusic

Hm, mi też wyszła Susan :D Ale nie jest źle, bałam się że wyjdzie mi jakaś Niania Ogg, albo coś takiego.

piyoko

dziwne... też Susan. [durne ileśtam znaków.]

Kapitan MArchewa =D no ba <za krótki> po co te głupie za krótki??!!

użytkownik usunięty
skalik_94_2

I mnie! I mnie! (I też miałem za krótki /komentarz, jakby ktoś nie wiedział/)

Mi wyszedł Nadrektor. W sumie całkiem nieźle- facet naprawdę umiał czarować, w przeciwieństwie do większości magów, których interesowały głównie regularne posiłki ;)

ocenił(a) film na 10

My Score: DEATH :) Super fajnie :) Śmierć jest genialny :)

w sumie nie trudno bylo uzyskac smierc :P ale chcialem byc uczciwy wiec dostałem Susan :P

kiedys inny robiłem... ten... http://quizfarm.com/test.php?q_id=82543 i mi wyszedł Rincewind... jaki dumny sie czułem :D:D

ocenił(a) film na 9

Patrycjusz Vetinari... świetnie, zawsze najbardziej go lubiłam z drugoplanowych - teraz wreszcie wiem, dlaczego - wspólnota dusz :D

ocenił(a) film na 7

Ja też Susan, a w tym drugim Babcia Weatherwax, czuję się teraz niemęsko.

_Andrzej_

Khem, w pierwszym Marchewa, a w drugim bibliotekarz, zaraz za nim Marchewa i Śmierć. To ja się z kolei niekobieco czuję. I trochę nieludzko...

ocenił(a) film na 7

Czuję, że ten test przekłamuje, jak waga w łazience...

ocenił(a) film na 6

tez mi wyszla smierc, co dziwne, bo jedyne wielkie litery ktore zaznaczylam byly o niesmiertelnym czarnym kolorze :]

ocenił(a) film na 8

Captain Carrot, Kapitan Marchewa, itp. itd.

bartekd

Śmierć szczurów :P Świetnie........

użytkownik usunięty
Arbonne

No, tego jeszcze nie było :D
A ja się w końcu uczłowieczyłam - Susan Sto Helit. Wszystko zostaje w rodzinie...

ocenił(a) film na 10

W pierwszym wyszła mi Susan, a w drugim Marchewa. Zgłupiałam:-P

ocenił(a) film na 10

Susan Sto Helit . Troszeczke zmartwiła mnie moj wynik: "You scored 74% on intelligence, higher than 7% of your peers. " hmmm no coz... :)

świetne testy, w pierwszym wyszedł mi Mustrum Ridcully ;) a w drugim moja ulubiona postać: Commander Samuel Vimes:D:D:D

Mój wynik jest ciekawy: na okcupid Śmierć (WIEDZIAŁEM, ŻE TAK BĘDZIE :P), a na drugiej stronce............
.........
.........
Bibliotekarz- hahaha- pewnie przez te banany... :)

ocenił(a) film na 7

Buahuahahaha ];->

Your result for The Which Discworld Character Am I Test ...
DEATH

Przeczuwałam, że tak będzie ];->

ocenił(a) film na 9

ehh... wyszła mi Susan Sto Helit ale chciałem śmierć! a w sumie to połowy pytań nie zrozumiałem... ;)

ocenił(a) film na 9
Bowen

ale przed chwilą zrobiłem drugi test i...

You Scored as..........................................................................Deat h

Susan Sto Helit..., a tak chciałam Babcię Weatherwax ^^ lub chociaż Śmierć

Za każdym razem, jak robię test, którą postacią z Dysku jestem, wychodzi mi, że Vetinari ;)

Ah, mieć tą duszę tyrana!

Hmmm... Trochę mi się kłóci barbarzyńca z Marchewą, nie ma co, te testy załamują osnowę czasoprzestrzeni jak paszteciki Dibblera zmysł smaku : P

ocenił(a) film na 6

You scored 92 intelligence, 52 morality, and 73 physical strengenth! (Marchewa) w drugim Śmierć (81%) i Greebo (69%), o którym książki nie czytałem. Tutaj test z quizfarm.com po polsku: http://www.pratchett.pl/swiat-dysku-quiz.php Tu z kolei Śmierć i Marchewa po 73.26%, Lord Vetinari 71.28%, mimo, że pytania są identyczne, nie mam pojęcia, czy zrobiłem je identycznie. Nasze odpowiedzi są tendencyjne!

ocenił(a) film na 8
Kr3tz

OCZYWIŚCIE JESTEM ŚMIERCIĄ.

Postacie podobne do Ciebie (w procentach):
Śmierć 76.23%
Bibliotekarz 70.29%
Lord Vetinari 66.33%

ocenił(a) film na 6

W pierwszym Ridcully a w drugim Nanny Ogg! XD
"You enjoy drinking, a lot, and singing about a hedgehog. You have a huge family, and get your daughters-in-law to do most of the housework." - to mnie rozbroiło. Podobają mi się te testy. xD

ocenił(a) film na 8

W pierwszym Susan - jakżeby inaczej XD
Drugi... Greebo! XD Jednooki, seksowny gwałciciel, HO HO HO. Aż muszę przeczytać coś z jego udziałem, bo do czarownic jakoś nigdy mnie nie ciągnęło, ale skoro mają TAKIEGO kota.

Babcia Weatherwax 72.27%
Bibliotekarz 72.27%
Samuel Vimes 69.3%
Niania Ogg 65.34%
Rincewind 64.35%

Zawsze czułam, że ja i Babcia Weatherwax mamy coś wspólnego... :D
A co do bibliotekarza, to ujawnia się tutaj moja miłość do bananów... ;)

Kiedyś w innym teście wyszła mi Niania Ogg i Rincewind. Teraz Ridcully :)
http://www.pratchett.pl/swiat-dysku-quiz.php

bartolomeoxXx

Rincewind 78.21%
Samuel Vimes 71.28%
Niania Ogg 71.28%
Marchewa 68.31%
Bibliotekarz 68.31%

ocenił(a) film na 10

susan;), moze byc, mój syn marchewa;) rewelacja, reszta rodziny nie zainteresowana...:/