PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=320377}

Wschodnie obietnice

Eastern Promises
2007
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36294
7,1 55 krytyków
Wschodnie obietnice
powrót do forum filmu Wschodnie obietnice

A w Polsce to on będzie????
Bo może jak nie w kinach to chociaż na dvd, a tu ani widu ani słuchu. I jak w takim kraju nie siać piractwa??????
Czekam na odpowiedzi.

ocenił(a) film na 7
__luthien__

Ja też już się nie mogę doczekać. Mogliby go wreszcie do nas sprowadzić - potem się dziwią, że ludzie w sieci szukają. Jeśli ktoś ma jakieś informacje, też proszę o odpowiedź.

snoopy

ten film nie interesuje mnie ściągnięty z sieci :P
to jest jeden z niewielu fimów, który musze mieć w oryginalne :)

ocenił(a) film na 7
fruitcakeman

Ale czy będzie u nas w ogóle grany w kinach? Ja wciąż jeszcze cierpliwie czekam, choć ta cierpliwość mi się powoli kończy.

snoopy

nie wiem czy będzie wogóle w kinach. możliwe, że tylko na dvd wyjdzie :P
oby jak najszybciej

ocenił(a) film na 10
fruitcakeman

Miał być w kinach ale Dystrybutor się wycofał. Chodziło o próg wiekowy, zbyt wysoki żeby przynieść zyski. Można jedynie liczyć na dvd a szkoda...

ocenił(a) film na 7
Quidy

Mam nadzieję, że w końcu wyjdzie na dvd. Cronenberg jest moim ulubionym reżyserem a tego filmu jak dotąd nie widziałam (bo nicy jak). czekam niecerpliwie.

ocenił(a) film na 8
kerekekekokeks

Film jest bardzo dobry. Tylko tyle i aż tyle. To, że nie ma go w Polsce to skandal. Chłamy w rodzaju "Czterech gwiazdek" albo "Spirit" są dystrybuowane, a kino, które ma coś do powiedzenia zostaje wycofane, bo za wysoka kategoria wiekowa. Żyjemy w dystopijnym świecie. Na szczęście jest internet i cudowne rozmnożenie chleba między użytkownikami.

ocenił(a) film na 9
moody_mic

..............!!! ALLELUJA !!!..............

ocenił(a) film na 6
Quidy

A kto jest w ogóle dystrybutorem, bo nigdzie nie moge znaleźć tej informacji?

ocenił(a) film na 8
jurek_3

A jest w ogóle jakiś dystrybutor .... poza programami P2P oczywiście ;).