A w Polsce to on będzie????
Bo może jak nie w kinach to chociaż na dvd, a tu ani widu ani słuchu. I jak w takim kraju nie siać piractwa??????
Czekam na odpowiedzi.
Ja też już się nie mogę doczekać. Mogliby go wreszcie do nas sprowadzić - potem się dziwią, że ludzie w sieci szukają. Jeśli ktoś ma jakieś informacje, też proszę o odpowiedź.
ten film nie interesuje mnie ściągnięty z sieci :P
to jest jeden z niewielu fimów, który musze mieć w oryginalne :)
Ale czy będzie u nas w ogóle grany w kinach? Ja wciąż jeszcze cierpliwie czekam, choć ta cierpliwość mi się powoli kończy.
Miał być w kinach ale Dystrybutor się wycofał. Chodziło o próg wiekowy, zbyt wysoki żeby przynieść zyski. Można jedynie liczyć na dvd a szkoda...
Mam nadzieję, że w końcu wyjdzie na dvd. Cronenberg jest moim ulubionym reżyserem a tego filmu jak dotąd nie widziałam (bo nicy jak). czekam niecerpliwie.
Film jest bardzo dobry. Tylko tyle i aż tyle. To, że nie ma go w Polsce to skandal. Chłamy w rodzaju "Czterech gwiazdek" albo "Spirit" są dystrybuowane, a kino, które ma coś do powiedzenia zostaje wycofane, bo za wysoka kategoria wiekowa. Żyjemy w dystopijnym świecie. Na szczęście jest internet i cudowne rozmnożenie chleba między użytkownikami.