...że film ma co najmniej dwa zakończenia? Ktoś mi opowiadał, że ogladał ten film i kończy się on na tym jak mówia sobie, że sie kochają (czy jakoś tak) a podobno to nie taki koniec filmu. I koniec jest jeszcze potem inny. Wiec, jak jest naprawde? W kinie inne zakończenie, może na DVD inne? A w TV może to jakie będzie? I jeszcze mowiono mi, że ten film nie ma napisow na końcu i na poczatku. O co w tym chodzi? Oglądać go czy nie?
Dopóki nie zostanie wydane oficjalne DVD z filmem będzie można jedynie spekulować nad ewentualnym innym zakończeniem (w istnienie którego wątpię).Tak czy inaczej odradzam pierwszy kontakt z tym filmem za pośrednictwem wykadzionych przed premierą kopii, wersji z kamery cyfrowej a najbardziej zdradzania zakończenia przez znajomych.
Tegu typu zabieg zastosował kiedyś Kieślowski w "Krótkim filmie o miłości" i miał on sens. Póki co, pozostaje czekać na OFICJALNE wersje filmu Koterskiego.
Jak dla mnie zakonczenie kinowe-kapitalne i kluczowe dla zrozumienia filmu. A więc wersji wątpliwego pochodzenia NIE OGLADAĆ!