PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=231725}
7,1 197 tys. ocen
7,1 10 1 196892
7,4 61 krytyków
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
powrót do forum filmu Wszyscy jesteśmy Chrystusami

oglada sie go po prostu kiepsko ... Zenada najgorszy z całej serji , na dodatek bez sesu !!!!!LIPA LIPA LIPA ... zastanawiam sie jakim cudem stał sie arcydziełem ? SYF !

ocenił(a) film na 9
stachu_8

A miałeś kiedyś osobiście do czynienia z problemem alkoholizmu? Film oddaje w 100% życie rodziny alkoholika i upadek jego samego. Ciesz się, że nie musiałeś czegoś takiego przeżywać.

użytkownik usunięty
frankowski

Dla mnie to komedia, ale czarna, nie jestem tak "zaawansowany" ale na pewno
jest to dobry film 8/10. No i ten jezus (bleeh)hmm, z całej Europy mamy największy odsetek "chorych psychicznie" , ciekawe może to przez tą pogodę deprecha i takie tam, no ale Skandynawia też jest Europą, już wiem to przez Czarnobyl, hmm to chyba było w Ukrainie, a więc dzieci moje nawracajcie się i idźcie w stronę światła pana naszego w niebie wódka jest za darmo hahahahaha

ocenił(a) film na 10
stachu_8

to jedyny film ktory w zyciu zdolal ruszyc moja obojetna i cyniczna osobe. A problem jest nawet pokazany dość łagodnie... uwierz.

ocenił(a) film na 1
stachu_8

poieram autora, , totalna lipa badziew... szkoda czasu , pieniedzy................................................................ .............

ocenił(a) film na 9
urszulka_2

szkoda czasu, pieniędzy... pewnie i tak ten film oglądałeś za darmo więc nie rzucaj takimi farmazonami. Z drugiej strony lepiej ten cenny czas poświęcić na ciekawe programy w mtv, vivie. Na interesujące prorodzinne seriale i tak wspaniałe telewizyjne wydarzenia jak top trendy, sopot czy telekamery. Zgadzam się z tobą w stu procentach.

ocenił(a) film na 3
stachu_8

Popieram co do słowa "przejaskrawiony". To chyba najtrafniejsze określenie. A przez to przejaskrawienie stał się męczący i nudny. Zawiodłem się. A jeżeli juz go porównać z Dniem Świra, to względem tego drugiego mam zgoła odmienne odczucia: genialny, ciekawy i mający w sobie coś takiego, że oglądałem go już wiele razy i nie miałbym nic przeciwko kolejnemu.