oglada sie go po prostu kiepsko ... Zenada najgorszy z całej serji , na dodatek bez sesu !!!!!LIPA LIPA LIPA ... zastanawiam sie jakim cudem stał sie arcydziełem ? SYF !
A miałeś kiedyś osobiście do czynienia z problemem alkoholizmu? Film oddaje w 100% życie rodziny alkoholika i upadek jego samego. Ciesz się, że nie musiałeś czegoś takiego przeżywać.
Dla mnie to komedia, ale czarna, nie jestem tak "zaawansowany" ale na pewno
jest to dobry film 8/10. No i ten jezus (bleeh)hmm, z całej Europy mamy największy odsetek "chorych psychicznie" , ciekawe może to przez tą pogodę deprecha i takie tam, no ale Skandynawia też jest Europą, już wiem to przez Czarnobyl, hmm to chyba było w Ukrainie, a więc dzieci moje nawracajcie się i idźcie w stronę światła pana naszego w niebie wódka jest za darmo hahahahaha
to jedyny film ktory w zyciu zdolal ruszyc moja obojetna i cyniczna osobe. A problem jest nawet pokazany dość łagodnie... uwierz.
poieram autora, , totalna lipa badziew... szkoda czasu , pieniedzy................................................................ .............
szkoda czasu, pieniędzy... pewnie i tak ten film oglądałeś za darmo więc nie rzucaj takimi farmazonami. Z drugiej strony lepiej ten cenny czas poświęcić na ciekawe programy w mtv, vivie. Na interesujące prorodzinne seriale i tak wspaniałe telewizyjne wydarzenia jak top trendy, sopot czy telekamery. Zgadzam się z tobą w stu procentach.
Popieram co do słowa "przejaskrawiony". To chyba najtrafniejsze określenie. A przez to przejaskrawienie stał się męczący i nudny. Zawiodłem się. A jeżeli juz go porównać z Dniem Świra, to względem tego drugiego mam zgoła odmienne odczucia: genialny, ciekawy i mający w sobie coś takiego, że oglądałem go już wiele razy i nie miałbym nic przeciwko kolejnemu.