PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=231725}
7,1 197 tys. ocen
7,1 10 1 196886
7,4 61 krytyków
Wszyscy jesteśmy Chrystusami
powrót do forum filmu Wszyscy jesteśmy Chrystusami

Nie mam pojecia dlaczego ten film jest tak wysoko oceniany. Moze z powodu Anioła Straża, czy jak mu tam było. Jak dla mnie jest to najgorszy film jaki kiedykolwiek widzialam.

ocenił(a) film na 9
askadze

A właśnie, że odwrotnie. Totalna rewelacja - przejmujący i prawdziwy...

ocenił(a) film na 9
askadze

Jesli piszesz ze ten film jest beznadziejny to znaczy ze nie wiesz nic o zyciu i nigdy sie nie spotkałeś z prawdziwym alkoholizmem (czytaj "gówno wiesz")

askadze

Pewnie że nie masz pojęcia skoro nie potrafiłaś zrozumieć tego filmu chociażby w małym stopniu. Na mnie wywarł ogromne wrażenie i zmusił do pomyślunku większego. Bardzo dobry film o ludziach i o tym jacy ludzie są czym kierują się w życiu i co jest w życiu najważniejsze, bo chyba o szczęście chodzi prawda ?

użytkownik usunięty
patryk90_90

Film bardzo prawdziwy, a jak ktoś nie potrafi go zrozumieć to niech po prostu nie wypisuje na forum takich głupot. Wiem, wiem... za chwilkę dostane odpowiedź, że WOLNOŚĆ i "każdy ma prawo się wypowiadać" i z tym sie zgadzam, ale WOLNOŚĆ to znaczy, że mozna pisać, że był zły/dobry, ale kulturalnie by było to uargumentować.

A teraz wiadomość do adminów:

Usuńcie wreszcie wszystkie debilne komentarze typu beznadzieja, do kitu i niech oni jesli nie myślą niech nie piszą.

Kto się zgadza??

Ja się muszę z Tobą nie zgodzić gdyż kazdy ma prawo wypowiadać swoje zdanie, a co więcej Ci powiem jeśli jest pół na pół opinii o filmie(dla jednych jest genialnych a dla innych jest dnem) to oznacza to ze film jak najbardziej jest dobry. Po prostu niektórzy filmu nie rozumieją i źle go oceniają ale to tylko dobrze świadczy o filmie - oznacza że daje on do myślenia i ma jakieś wartości w sobie i czasem jakiś przekaz.
A co do filmu WJCH - genialny film , chyba najlepsza polska produkcja od baaardzo dawna. 10/10

kinomaniak_laa_pl

Reżyser znakomicie się spisał, idealnie zobrazował mechanizm Alkoholizmu. Chyba trzeba mieć styczność z alkoholizmem żeby zrozumieć tą produkcję.

SkylineR34

wiesz co chyba nie jest to konieczne. Ja jako takiej styczności z alkoholizmem nie miałem a mimo to film do mnie dotarł.