Nie mam pojecia dlaczego ten film jest tak wysoko oceniany. Moze z powodu Anioła Straża, czy jak mu tam było. Jak dla mnie jest to najgorszy film jaki kiedykolwiek widzialam.
Jesli piszesz ze ten film jest beznadziejny to znaczy ze nie wiesz nic o zyciu i nigdy sie nie spotkałeś z prawdziwym alkoholizmem (czytaj "gówno wiesz")
Pewnie że nie masz pojęcia skoro nie potrafiłaś zrozumieć tego filmu chociażby w małym stopniu. Na mnie wywarł ogromne wrażenie i zmusił do pomyślunku większego. Bardzo dobry film o ludziach i o tym jacy ludzie są czym kierują się w życiu i co jest w życiu najważniejsze, bo chyba o szczęście chodzi prawda ?
Film bardzo prawdziwy, a jak ktoś nie potrafi go zrozumieć to niech po prostu nie wypisuje na forum takich głupot. Wiem, wiem... za chwilkę dostane odpowiedź, że WOLNOŚĆ i "każdy ma prawo się wypowiadać" i z tym sie zgadzam, ale WOLNOŚĆ to znaczy, że mozna pisać, że był zły/dobry, ale kulturalnie by było to uargumentować.
A teraz wiadomość do adminów:
Usuńcie wreszcie wszystkie debilne komentarze typu beznadzieja, do kitu i niech oni jesli nie myślą niech nie piszą.
Kto się zgadza??
Ja się muszę z Tobą nie zgodzić gdyż kazdy ma prawo wypowiadać swoje zdanie, a co więcej Ci powiem jeśli jest pół na pół opinii o filmie(dla jednych jest genialnych a dla innych jest dnem) to oznacza to ze film jak najbardziej jest dobry. Po prostu niektórzy filmu nie rozumieją i źle go oceniają ale to tylko dobrze świadczy o filmie - oznacza że daje on do myślenia i ma jakieś wartości w sobie i czasem jakiś przekaz.
A co do filmu WJCH - genialny film , chyba najlepsza polska produkcja od baaardzo dawna. 10/10
Reżyser znakomicie się spisał, idealnie zobrazował mechanizm Alkoholizmu. Chyba trzeba mieć styczność z alkoholizmem żeby zrozumieć tą produkcję.