PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498675}
7,0 92 tys. ocen
7,0 10 1 91532
6,3 41 krytyków
Wszystko, co kocham
powrót do forum filmu Wszystko, co kocham

świetny :D

ocenił(a) film na 9

Bardzo podobał mi się ten film. Pokazał jak było kiedyś.. jak walczyło się o miłość. I ta muzyka ooo! NIESAMOWITA! obsada OK, ale mogło być lepiej, fajny scenariusz, obraz też OK, daje 10/10

ocenił(a) film na 9
linexxlily

zdecydowanie popieram. i mysle, ze ta mloda, nieopierzona jeszcze obsada ma duzy potencjal.
ps: tak smialej, a zarazem wyrafinowanej sceny erotycznej jeszcze w polskim kinie nie widzialem

ocenił(a) film na 5
linexxlily

wiesz, nie wiem ile masz lat, ale ten flm jest bajka.. on nie pokazauje jak bylo, co sie myslalo, czy jak sie walczylo o cokolwiek... autor jest synem klawisza - skad moze wiedziec... ale film fajny, widzialem dwa razy.. .

ocenił(a) film na 9
klimek8

nie mozesz tez miec pewnosci, ze wszedzie bylo tak samo... tutaj fajnie pokazali, ze nie wszyscy mundurowi musieli byc zli - oni tez byli ofiara systemu. pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
linexxlily

Uważam, że to najlepszy polski film, tzw 'lekko historyczny'. Wątki prawdziwe są tu tłem. Reżyser oraz aktorzy oczywiście, świetnie pokazali odczucia ówczesnych młodych ludzi, to, jak stan wojenny wpłynął na ich życie, w momencie, kiedy jest ono najbardziej zawirowane. Świetna kreacja młodych aktorów, ponadto film przepełniony jest symboliką. Sama nie żyłam w tych czasach, lecz owy film pokazał mi polską rzeczywistość od strony banalnej- odczuć młodych ludzi, nie jak książka od historii, tylko jak rozmowa z kumplem.

ocenił(a) film na 8
wroom

Dobrze gada, polać jej ;)
P.S. jeszcze trochę więcej muzyki bym dorzuciła...a tak to jest 8/10 ;)

ocenił(a) film na 6
linexxlily

film może nie jest idealny, ale mi osobiście bardzo się podobał. sam nie lubię wręcz oglądać polskich filmów tak ten oglądałem z przyjemnością, głównie przez moje klimaty muzyczne, sądzę że dobrze odwzorował jak to był w tamtych czasach, że aby zagrać koncert w szkole trzeba było mieć ocenzurowany teksty itd.