PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498675}
7,0 92 tys. ocen
7,0 10 1 91532
6,3 41 krytyków
Wszystko, co kocham
powrót do forum filmu Wszystko, co kocham

...

ocenił(a) film na 8

Pobieżnie przejrzałam tutejsze komentarze, zwłaszcza te negatywne... I sobie myślę, dlaczego tak? Czy nie powinniśmy być zadowoleni, że po ciągłych bzdurnych komediach romantycznych rodzimej produkcji, wyszło coś innego, 'świeżego'? Film może nie oddaje całkowicie realiów tamtych czasów, nie wiem, nie było mnie wtedy jeszcze na świecie, ale myślę, że w jakiejś części na pewno... I skłonił mnie do, hm, przemyśleń. Gdybym przeżywała swoją młodość w tamtych czasach, pewnie nie miałabym tego wszystkiego co teraz, pewnie narzekałabym na rzeczywistość tak samo jak w czasach obecnych, ale robiąc małe porównanie - komputer, komputer, zblazowanie, komputer. Nic, o co człowiek chciałby walczyć. A wtedy...? 9/10

deoraarmochroi

Zauważyłem, że ten film budzi skrajne emocje. Albo się komuś bardzo podoba, albo w ogóle. Mnie całkowicie ujął swym pięknem, prostotą, świeżością i naturalnością. Jest w nim coś wyjątkowego. Wiem, że wielu osobom z tamtego pokolenia bardzo się podobał, bo przypomniał im czasy młodości i mnóstwo dobrych wspomnień.