PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498675}
7,0 92 tys. ocen
7,0 10 1 91532
6,3 41 krytyków
Wszystko, co kocham
powrót do forum filmu Wszystko, co kocham

miałem wielkie nadzieje co do tego filmu. ale oprócz muzyki nie widze tu nic ciekawego.
zawiódł mnie Kościukiewicz , jest sztuczny , mówi nie wyraźnie i głupio sie usmiecha nic
ciekawego. nie mozna powiedziec o jego wystepie.

z wazniejszych bohaterów jedynie Chyra trzyma swój wysoki poziom do którego
zdążyliśmy sie przyzwyczaić.

i jeszcze jedno . najbardziej irytujące było podejscie domowników do Chyry. Kazdy miał
mu za złe ze ojciec jest żołnierzem i że wypełnia rozkazy , no ludzie !to co miał rzucić
mundur w stanie wojennym i wstapic do solidarności żeby sąsiedzi byli szczęsliwi? i nie
bardzo wydaje mi sie prawdopodobna sytuacja ze maz jes zolnierzem ludowego wojska
Polskiego a zona jest w solidarności.

film dosyc patetyczny, poprawny politycznie wobec tego myslenia ze solidarność jest
świetna i była jedyna słusznością . zaznaczam ze nie jestem zwolennikiem komunizmu,
ale az irytujace są rozmowy młodych bohaterów o polityce zamiast o milosci o i rodzącym
sie uczuciu o celach marzeniach. moze sie nie znam ale w kazdym okresie historii
młodzież bardziej interesuja uczucia i marzenia a nie polityka.

ogólnie chec przedstawienia miłości na tle polityki kompletnie sie nie udała. jak
mowilem jedyny powazny plus filmu to muzyka , reszta jest dośc miałka bez konkretnego
wyrazu.