Mogli wybrac lepszego aktora na Gambita, Channing Tatum jakos mi nie pasuje do tej roli.
Taylor Kitsch choc nie jest genialnym aktorem to jednak swietnie zagral Gambita.
Przydaloby sie takze zmienic aktorow dla niektorych postaci,moje propozycje + nowe postacie:
GAMBIT - Taylor Kitsch / Matt Bomer / Ben Barnes a moze Ian Somerhalder
CYCLOPS - Chris Pine / Matt Bomer
ROQUE - Lyndsy Fonseca / Ashley Greene
STORM - Lupita Nyong'o / Naomie Harris / Zoe Saldana
WHITE QUEEN / EMMA FROST - Amber Heard
CABLE - Stephen Lang
SABRETOOTH - Joe Manganiello
SCARLET WITCH - Rooney Mara
JUBILEE - Jamie Chung
X-23 - Summer Glau - (napewno tej postaci nie bedzie w filmie)
NIGHTCRAWLER - Joseph Gordon-Levitt
a jesli kiedys nadejdzie dzien aby zastapic WOLVERINA to fajnie byloby zobaczyc Toma Hardy'ego ze szponami :-P
Zgadzam się w większości, ale Storm, Cyclospa, Wolviego, Rogue i Jean zostawmy na razie bez zmian ;)
Dlatego dobór aktorów zostawia się profesionalistą ;>
Połowa nijak nie pasuje, a poza tym umiejętności ponad ładne buźki i idoli nastolatek.
Nie nazwałem nikogo nastolatkiem i nie wiem czy autor postu nim jest, ale co do ciebie ciężko mieć jakiekolwiek wątpliwości ;>
Matt Bomer jako Gambit bylby zajebisty.
Sabretooth tez, gral dobrze wilkolaka.
Lyndsy Foseca jako Ruda - w koncu bylaby seksowna ;p
Cable lipa, widzialem idealnego kandydata ale nie pamietam nazwiska...
Cyclop to gogus, Matt nie pasuje ten drugi tez slabo.
Cable raczej nie bedzie nigdy istotna postacia w filmach wiec nie musi go grac idealny aktor.
No wlasnie z Cyklopem mialem problem ,bo zaden aktor mi nie pasuje do tej postaci.
Przydalby sie jakis dobry aktor, bo wkoncu Cyklop kiedys zostal liderem X-menow.
Podobno w 1 czesci serii, kandydatem na Cykopa byl Jim Caviezel , ale nie wiem czy to prawda.