Pojawiają się kolejne doniesienia odnośnie osób, które mogłyby się wcielić w Cyclopsa, Jean Grey oraz Storm w zbliżającym się "X-Men: Apocalypse".
http://marvelcomics.pl/news/index/id/23230/Kto-zagra-Cyclopsa,-Jean-Grey-i-Storm ?
Z czego tylko Edgerton i Turner to akceptowanle (w wypadku Turner wręcz pożądana) opcje
Lekko mówiąc pasuje. Obejrzyj zdjęcia jej z Another Me gdzie jest ruda i nosi współczesne ciuchy. Od biedy można nawet uwierzyć, że tak mogłaby wyglądać młoda wersja Famke ;)
w ogóle nie ;c a nawet nic a nic, byc moze jakby jej dali brazowe szkła kontaktowe, ale patrzac na niebieskie oczy młodego xaviera i brazowe starego, widzę, że nikt nie przykłada uwagi do takich szczegołów, a szkoda ;c
Taron Egerton nie zagra Cyclopsa
http://marvelcomics.pl/news/index/id/23287/Taron-Egerton-nie-zagra-Cyclopsa
Boże, tylko nie ta Ronan, mam jej dość, wszędzie ją wciskają, do tego sztywniara. Już wolę Turner, bo nie jest taka drewniana i bardziej podobna do Famke.
PS. Jest jakieś potwierdzone info, że zagra Jackman? I nie chodzi mi o krótkie cameo.
Tak, tylko ile? Nie chcę tej nowej obsady, bo wszyscy prócz McAvoya i Fassbendera to jakaś porażka, jeszcze Tatum jako Gambit... "Pierwsza klasa" była według mnie cieniutka, a Wolvie to mój ulubiony X-men, dlatego, jak go nie będzie, to do kina za bardzo nie pójdę :)
Znowu będzie w roli głównej :) i nowi aktorzy też będą w młodych wersjach postaci Jean Storm i Cyklopa
W kolejce w materiałach już czeka na akceptacje poza tym sam w wywiadach o tym mówił i znam się na x-menach wiec w tej historii też będzie.
A ja już mam trochę dość Jackmana jako Wolverina. Wolałbym całkowitego odłączenia się nowej obsady od starej, czyli nowego Wolverina.
Są gusta i guściki, dla mnie mimo że Jackman nie jest mikrusem i brakuje mu małpowatosci to genialny, naturalny aktor, wolę jak komiksowe postacie odgrywają dobrzy aktorzy, a nie klony co są drewniakami :)
Nie no jasne, Jackman jest świetny jako Wolverine, tylko, że już widziałem go w tej roli tyle razy, że mnie trochę męczy. Pierwsza klasa pokazała, że można starych aktorów zastąpić nowymi i będą tak samo dobrzy.
Ja tam uważam że Pierwsza klasa była nudna, a obsada była okropna, z wyjątkiem McAvoya i tego co grał Magneto, ale to oczywiście tylko moje zdanie.
No własnie o nich mi chodzi. Pokazali, że mogą dorównać Stewartowi i McKellenowi. Założę się, że na Wolverina również by się znalazł świetny aktor. Jackman powoli staje się za stary...
Jackman to dopiero wchodzi w odpowiedni wiek do grania Logana, który wygląda w komiksie jak 50-latek.
Ale już widać, że się postarzał. O to tylko mi chodzi. Jak grał w X-men był 15 lat młodszy i to niestety widać.
Jackmana nie da się zastąpić, tak jak Downeya Jr. w roli Tonyego Starka, to znaczy można ale nie byłoby już to samo.
Tak sobie myślę, tamtych aktorów można było zastąpić nowymi, bo to ich młodsze wersje. Gdyby Jackmana zastąpić nową (młodszą wersją) to chyba nie byłoby to do końca zgodne z komiksową rzeczywistością. Bo oni są młodsi, a Logan się przecież nie starzeje tak szybko, czy coś... Pamiętacie, w Pierwszej Klasie, gdy młodzi Profesor i Magneto poszukiwali mutantów, przyszli do Logana, a on przecież nie był młody.
Obejrzyj pierwszą część X-men, a później najnowszą. Mimo, że straszliwie starano się odmłodzić Jackmana to widać, że jest starszy. To strasznie wybija z klimatu, gdy wszyscy mówią Wolverine się nie starzeje, a ewidentnie widać, że jest sporo starszy.
Nie przesadzajmy, czasem to widać, ale i tak go dopracowali żeby wyglądał młodziej.
First Class to nie reboot, tylko młode wersje znanych nam postaci.
Wolverine się nie nie starzeje tak szybko jak reszta, a operacji plastycznej też nie przejdzie.
No właśnie nie do końca. To miały być młodsze wersje znanych postaci, jednak Pierwsza klasa straszliwie namieszała w kanonie. Xavier za szybko stracił możliwość chodzenia (tak wiem mógł brać coś i tracic moc przez to), ale już nie można wytłumaczyć tego, że w starych częsiach X-men Xavier mówi, że to on razem z Magneto zbudowali Cerebro... Jak było w pierwszej klasie pamietamy.
A widziałeś w pierwszej klasie, żeby ktoś zbudował Cerebro w posiadłości Xaviera?
Ja tam widziałem tylko prototyp zbudowany przez Hanka na trawie posesji CIA.
Później Erik mógł pomóc Xavierowi w budowie, gdy członkowie (Azazel, Angel) jego drużyny zaczęli ginąć za pomocą projektu WideAwake, z pewnością chciałby się dowiedzieć gdzie są.
Już oficjalnie ich wybrano - Alexandra Shipp, Tye Sheridan i Sophie Turner.
http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=114073
Eh, miałam nadzieję, że jednak wybiorą innych aktorów, pozostało się modlić żeby ten film nie okazał się porażką.
Sophie Turner kiepsko się spisała w pierwszych trzech sezonach Gry o tron, po prostu wkurzała swoją postacią. Natomiast w czwartym przeszła metamorfozę i zacząłem lubić wątek Sansy. Tye Sheridan zagrał nieźle w Uciekinierze jednak mogli lepiej poszukać, choć to i tak dobry wybór. Natomiast Alexandra Shipp to kompletna zagadka. Mimo iż pasuje na Storm to znana jest tylko z Tajemnicy Anubisa gdzie gra tak sobie.
Ale ona miała wkurzać swoją postacią, bo tak została napisana przez samego autora. Sansa miała wyzwalać niechęć :D A to, że jej nie lubiłeś to trochę nijak się ma do zdolności aktorki. Obejrzyj po prostu inne filmy z udziałem Sophie. Np. Another me albo The Thirteenth Tale ;) Ja myślę, że sobie poradzi z tą rolą. Wizualnie coś poprawią. Zmieni się trochę kolor włosów, soczewki i będzie dobrze.