Witam za nami już 100 dni do premiery filmu X men Apocalypse. To skoro zostało juz tyle dni stąd moje pytanie do was .
Jaki jest wasz ulubiony film z serii X men , do którego filmu macie sentyment chodzi o to do , którego filmu z serii X -men najczęsciej wracacie ? Jaka jest wasza ulubiona postać z uniwersum X -men , oprócz deadpoola , on się nie liczy dopiero , po premierze filmu .
Ulubiony:X-Men 2 i X-Men Dofp
Sentyment mam do Ostatniego Bahstionu-to kiepski film ale bardzo go lubię, jest to moje guilty pleasure
Najgorszy:Geneza.
Do którego najchętniej wracam-X-Men Dofp i Pierwsza Klasa :)
Ulubiona postać:Cyklop(w komiksach, bo w filmie to dupek :D jak mówił wolverine) Normalnie to Storm,Iceman,Wolverine,Magneto,Mystique(od 2011). Są jeszcze inni,ale tw to sa moje ulubione :)
Boże, zapomniałem o Quicksilverze,Banshee i Beast :D
ok dziękuje , przekaż innym znajomym ok . Widziałeś nowy filmik o historii rycerzy Jedi Radiactive.tv ?
Ulubiony, w następującej kolejności:
1. X-Men: United
2. X-Men: Days of Future Past
3. X-Men: First Class
Wracam do każdego, prócz Origins. Mocno sknocili materiał na bardzo dobry film.
Wolverine jest moją ulubioną postacią od pierwszego kontaktu z komiksem w serii TM-Semic.
Co do filmów, chyba Magneto w wykonaniu Fassbendera. Najbardziej mnie przekonuje.
ok dziękuje za odpowiedź skomentujesz moją bitwe na blogu michalangello vs Donatello lub głosowanie na najlepszą role i postać męską na forum ant mana ?
Sentyment do trzech pierwszych części, najbardziej podoba mi się DoFP
Nienawidze Genezy i Origins, nie wracam, nie wspominam, nie łącze z innymi filmami...
spk
a ty http://www.filmweb.pl/film/Fantastyczne+zwierzęta+i+jak+je+znaleźć-2016-697720/d iscussion/Analizy+i+dyskusje+na+temat+filmu+i+uniwersum+Pottera+Vol+1,2744843
skomentujesz? Na pierwszy post?