PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=698051}
6,8 117 tys. ocen
6,8 10 1 117466
4,9 52 krytyków
X-Men: Apocalypse
powrót do forum filmu X-Men: Apocalypse

Witam na tym forum będziemy pisać za ile dni beda nowe Xmeny w kinie ja zacznę X men apokalipsa premiera filmu za 178 dni

jola_wronska_

Ok to lepiej nie oglądaj , bo rozszyfrujesz cały film , widziałaś trailer nr2 suicide Squad wczoraj , lub trailer x men apocalypse?

marvelfan_filmweb

Widziałam po jednym zwiastunie i wystarczy XD

jola_wronska_

115 dni :D

marvelfan_filmweb

111 dni :D

użytkownik usunięty
jola_wronska_

a do Civil War 100 wiem nie to forum ale ;D po prostu uroczysta setka :) witaj Jolu :)

mi tam pasuje XD na cw czekam najbardziej, a raczej na momenty: ant-man spotyka falcona i hawkeye dowiaduje się, że będzie współpracował z najbardziej poszukiwanym zabójcą świata XD i witam cię

użytkownik usunięty
jola_wronska_

Nom :) Civil War to powinien być w ogóle najlepszy film marvela. Widziałaś już nowe SW w ogóle?

nie oglądam SW XD rodzice to kiedyś non stop oglądali i mnie zniechęcili... poza tym pierwsze części mają fatalne (w porównaniu z dzisiejszymi) efekty specjalne, co mnie bardzo irytuje...

jola_wronska_

110 dni :)

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

109 dni :)

108 dni :)

107 dni

użytkownik usunięty

dzięki ;D

marvelfan_filmweb

105 dni :)

użytkownik usunięty
jola_wronska_

103 dni

102 :)

jola_wronska_

101 dni

jola_wronska_

100 dni do X men Apocalypse

ocenił(a) film na 7
roman876

81 dni :)

ocenił(a) film na 7
roman876

Dzięki Roman skomentujesz dzis bitwe Deadpool vs Ajax {Francis} ?

roman876

79 dni
78 dni

jola_wronska_

http://www.filmweb.pl/film/X-Men%3A+Apocalypse-2016-698051/discussion/StudnióB3w ka,2742290

ocenił(a) film na 7
marvelfan_filmweb

Jest strona i ok

ocenił(a) film na 7
roman876

Skorzystaj z bitwy mojej hulk vs ghost rider please

roman876

Skorzystam to jest moja 49 bitwa na blogu ,więc muszę skorzystać.

roman876

Pewnie i ok .

marvelfan_filmweb

Masakra co Ty masz we łbie człowieku.

JajoWasz

A co cie to obchodzi , każdemu zdarzy się błąd , a w ogóle to jest forum o odliczaniu do X men Apocalypse , więc daj sobie spokój , jasne , czasami popełniam błędy , tak to jest jak szybko się pisze .

ocenił(a) film na 7
roman876

Dzięki skomentujesz nową bitwę deadpool vs Thanos lub głosowanie na najlepszy biust aktorek grających postaci kobiece w MCU ?

ocenił(a) film na 7
roman876

Dzięki 69 dni do X -Men Apocalypse , skomentujesz to odliczanie jutro lub w pt Roman proszę?

ocenił(a) film na 7
roman876

67 dni

ocenił(a) film na 7
roman876

Dzięki skomentujesz to głosowanie na forum Ant mana , masz już komiks Deadpool Martwi prezydenci lub Wojna Wade'a Wilsona z WKKM , bo ja tak ;D

ocenił(a) film na 7
roman876

To super .

ocenił(a) film na 7
marvelfan_filmweb

Teraz czekam na The Amazing Spider-Man nigdy więcej Spider-mana

roman876

To super , czekasz na komiks z Egmontu Avengers Preludium nieskończoności , który wychodzi 13 Kwietnia tego roku , bo ja tak .

ocenił(a) film na 7
marvelfan_filmweb

Pewnie tak :)

ocenił(a) film na 7
roman876

65 dni

ocenił(a) film na 7
roman876

64 dni

roman876

63 dni skomentujesz nowe głosowanie na forum Ant Mana , o najlepszym biuście aktorek grających w MCU?

roman876

61dni skomentujesz jutro to odliczanie Roman , widziałeś nowy 2 trailer X -Men Apocalypse?.

ocenił(a) film na 7
roman876

59 dni