Witam na tym forum będziemy pisać za ile dni beda nowe Xmeny w kinie ja zacznę X men apokalipsa premiera filmu za 178 dni
Ok to lepiej nie oglądaj , bo rozszyfrujesz cały film , widziałaś trailer nr2 suicide Squad wczoraj , lub trailer x men apocalypse?
a do Civil War 100 wiem nie to forum ale ;D po prostu uroczysta setka :) witaj Jolu :)
mi tam pasuje XD na cw czekam najbardziej, a raczej na momenty: ant-man spotyka falcona i hawkeye dowiaduje się, że będzie współpracował z najbardziej poszukiwanym zabójcą świata XD i witam cię
Nom :) Civil War to powinien być w ogóle najlepszy film marvela. Widziałaś już nowe SW w ogóle?
nie oglądam SW XD rodzice to kiedyś non stop oglądali i mnie zniechęcili... poza tym pierwsze części mają fatalne (w porównaniu z dzisiejszymi) efekty specjalne, co mnie bardzo irytuje...
A co cie to obchodzi , każdemu zdarzy się błąd , a w ogóle to jest forum o odliczaniu do X men Apocalypse , więc daj sobie spokój , jasne , czasami popełniam błędy , tak to jest jak szybko się pisze .
Dzięki skomentujesz nową bitwę deadpool vs Thanos lub głosowanie na najlepszy biust aktorek grających postaci kobiece w MCU ?
Dzięki skomentujesz to głosowanie na forum Ant mana , masz już komiks Deadpool Martwi prezydenci lub Wojna Wade'a Wilsona z WKKM , bo ja tak ;D
To super , czekasz na komiks z Egmontu Avengers Preludium nieskończoności , który wychodzi 13 Kwietnia tego roku , bo ja tak .
63 dni skomentujesz nowe głosowanie na forum Ant Mana , o najlepszym biuście aktorek grających w MCU?