PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33393}

X-Men 2

X2
2003
7,2 176 tys. ocen
7,2 10 1 176270
6,9 45 krytyków
X-Men 2
powrót do forum filmu X-Men 2

Moja to Nightcrawler - sympatyczny i utalentowany. Dlaczego przepadl i nie pojawil sie w III czesci? Szkoda.

ocenił(a) film na 7
karolajna_7

Podobno gra "X-Men The Official Game" wyjaśnia dlaczego Curt nie był bohaterem 3. części filmu.

Moja to Storm - dojrzała, rozsądna i posiada umiejętności przywódcze. Dodatkowo jej moc ma ogromny potencjał, a sama Ororo jest mistrzynią w posługiwaniu się nią.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Simbael

lubię Cyclopsa i Roque.
A także Wolverine.

ocenił(a) film na 8
zuz93

Moje ulubione postacie to Wolverine i Rogue, ale lubię także Cyclopsa i Jean.

ocenił(a) film na 8
karolajna_7

ja tam wszystkich lubie!xd ;D

jak ktos chce o 'iksmenach' to piszcie na gg: 7028869

ocenił(a) film na 8
karolajna_7

Moja to Wolverine i Mystique, ale tylko ze strony walki.

DerSupreme

Najlepszy Wolverine. Podoba mi się i styl walki, i charakter, idee, historia, usposobienie, jednym słowem wszystko ;)

ocenił(a) film na 10
karolajna_7

Wolverine, sabletooth, gambit, beast pierwsza czworka dobrych zlych poprostu sa cool, szkoda ze gambita i beast tak malo pokazali kurt wagner tez byl niezly ...

ocenił(a) film na 10
karolajna_7

zapomnialem dodac ze jeden z x-menow "Colossus " fajnie zagral w x2 krotki epizod w x3 juz wieksza role dostal:) no to tyle , pozdrawiam fanow X

karolajna_7

Ja jest tylko za tymi po dobrej stronie mocy ;)

ocenił(a) film na 8
karolajna_7

Z tego, co pamiętam z komiksów to Nightcrawler nie był stałym członkiem X-menów. Wspomagał ich tylko w wielkich bitwach. Jeśli chodzi o drugą część pytania to moją ulubioną postacią jest Wolverine. Lubię dzikusa no i chciałbym umieć się tak regenerować i nie starzeć. Jak byłem mały to robiłem sobie z kredek szpony :P

ocenił(a) film na 10
karolajna_7

Jean Grey jest na moim pierwszym miejscu :) Jej charakter, wygląd i jej historia mnie strasznie zaintrygowała :) A Wolverine również mi się podoba. :)