Moja to Nightcrawler - sympatyczny i utalentowany. Dlaczego przepadl i nie pojawil sie w III czesci? Szkoda.
Podobno gra "X-Men The Official Game" wyjaśnia dlaczego Curt nie był bohaterem 3. części filmu.
Moja to Storm - dojrzała, rozsądna i posiada umiejętności przywódcze. Dodatkowo jej moc ma ogromny potencjał, a sama Ororo jest mistrzynią w posługiwaniu się nią.
Pozdrawiam.
ja tam wszystkich lubie!xd ;D
jak ktos chce o 'iksmenach' to piszcie na gg: 7028869
Najlepszy Wolverine. Podoba mi się i styl walki, i charakter, idee, historia, usposobienie, jednym słowem wszystko ;)
Wolverine, sabletooth, gambit, beast pierwsza czworka dobrych zlych poprostu sa cool, szkoda ze gambita i beast tak malo pokazali kurt wagner tez byl niezly ...
zapomnialem dodac ze jeden z x-menow "Colossus " fajnie zagral w x2 krotki epizod w x3 juz wieksza role dostal:) no to tyle , pozdrawiam fanow X
Z tego, co pamiętam z komiksów to Nightcrawler nie był stałym członkiem X-menów. Wspomagał ich tylko w wielkich bitwach. Jeśli chodzi o drugą część pytania to moją ulubioną postacią jest Wolverine. Lubię dzikusa no i chciałbym umieć się tak regenerować i nie starzeć. Jak byłem mały to robiłem sobie z kredek szpony :P