PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608593}

Yuma

2012
6,3 77 tys. ocen
6,3 10 1 76880
5,2 28 krytyków
Yuma
powrót do forum filmu Yuma

i pójść na ten film jak panisko, czy lepiej poczekać i obejrzeć, gdy będzie dołączony do Gali czy innego brukowca? Bo coś mi się wydaje, że jest słaby... Ocena jest nawet wysoka, natomiast komentarze są niezbyt pochlebne.

ocenił(a) film na 4
KK7

czy warto wyskoczyć z 50 pln na bilet na mecz czy lepiej kupic czteropak i obejrzyć kopanine na canal+gol ??? pytanie z cyklu retorycznych. ;-) jak masz siano na temat to lec do kina, a komentarzami na FW sie nie sugeruj. pozdro.

ocenił(a) film na 7
hbk06_qbas

dzisiaj bylem na nim właśnie. Zapłaciłem 20 złotych i kompletnie nie żałuję. film genialny.

ocenił(a) film na 4
KK7

Zawsze lepiej się ogląda w kinie. Choć ten film nie powala głównie za sprawą gry aktorskiej Gierszała. Największym atutem filmu są elementy komediowe,więc jak chcesz się pośmiać to tym bardziej powinnaś iść.

ocenił(a) film na 6
Vivre_sa_vie

O, to muszę iść:) A Tomek Kot ma tam jakiś mały epizod czy bardziej rozbudowaną rolę? Bo na nim mi bardziej zależy :)

ocenił(a) film na 6
KK7

można powiedzieć, że rozbudowany i znaczący epizod, on i Figura to najlepsi aktorzy w tym filmie

ocenił(a) film na 6
ruurza

O, widzę, że nam się Skóra i Wstyd spodobały ;)

ocenił(a) film na 4
Vivre_sa_vie

Komediowe? Możesz przytoczyć jakikolwiek komediowy motyw w tym filmie? Bo jakoś mnie nic w nim nie rozśmieszyło a dialogi są zerowe..