Coż film mi się naprawdę podobała , może ze względu na genialną grę aktorską , może
dlatego ,że to lata 90 . Nie wiem ale wolę żeby polskie produkcje robiły więcej takich filmów ,
niż głupich komedyjek romantycznych . Po raz 3 Jakub Gierszał mnie bardzo pozytywnie
zaskoczył , genialna postać " Zyga " był takim Robin Hoodem od poczatku pierwszych scen
do końca . Tomasz Kot również od czasy " Skazanego na Bluesa " zaskoczył mnie i to
bardzo , ten wyraz jego twarzy sposób mówienia i cały wygląd . Ach Ruskie to Ruskie ,
Jedyne czego nie mogę przeżyć to Bajadery skąd wzieli taką brzydką aktorkę ! Po prostu cały
film mi przeszkadzała . Ale poza tym film naprawdę był super , jak i cała fabuła . Chociaż
muszę przyznać ,że byl moment kiedy poczułam ,że zalatuje nudą . Ale to taki minimalny
minusik , dodatkowo bardzo podobały mi się podobały piosenki ^^.Film trzymał do końca w
napięciu to było fajne oprócz ostatniej sceny po prostu dostałam szoku ! Dlaczego z nią !
No ale nie ważne a i co zauważyłam chodząc po galeriach były nasze teraźniejsze sklepy i
produkty . Ja wszystko rozumiem ale ja np. na takie rzeczy zwracam dużą uwagę i to u mnie
zminusowało .Ale tak to film naprawdę mi się podobał i gra Gierszała , którego z każdym
filmem coraz bardziej cenię :)
8/10