PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608593}

Yuma

2012
6,3 77 tys. ocen
6,3 10 1 76880
5,2 28 krytyków
Yuma
powrót do forum filmu Yuma

Czy ktos sie moze orientuje co sie w koncu stala z calym tym zlotem ktore ukradli jubilerowi? Przeciez nie splonelo a mysle ze na otwarcie EL DORADO tez tyle nie wydali. A za to zloto mogli dobrze zyc przez wiele lat....

ocenił(a) film na 8
clavicula89

była taka scena, w której Halinka (Katarzyna Figura) powiedziała Zydze, że lepsze złoto schowała im na czarną godzinę :)

ocenił(a) film na 8
clavicula89

no i pozniej wszyscy mieszkańcy Brzegu pobwieszali sie tym calym zlotem;) szczególnie przy scenie poświęcenia samochodów jest to dosc mocno widoczne. złote łańcuchy, bransoletki, wisiorki.. a ze spr
zedali to z jumy za mniejsza cene to pewnie większość poszlo na El Dorado. przynajmniej tak mi sie wydaje ale moge byc w błędzie

ocenił(a) film na 8
Motherfucker_Jones

jesteś do choiny w błędzie.. booo złoto ukradli po tym jak Zygi został zbojkotowany przez uwieszonych złotem wieśniaków......... tak nieuważnie podchodzić do sprawy.

ocenił(a) film na 8
malgorzatamarta

byc moze.. bede musiała odpokutowac
;-D

ocenił(a) film na 8
Motherfucker_Jones

już bym Tobie dopiero pokutę załatwiła...szkoda, że nie mogę..Ślinka aż poleciała

ocenił(a) film na 8
malgorzatamarta

Jeśli chodzi o ścisłość: jestem już po drugim sensie "Yumy" i z dumą stwierdzam, że ktoś nieuważnie oglądał film i na pewno nie byłam to JA!
Święcenie samochodów, tzw; "bojkot" Zygi całe Brzegi poobwieszane w złocie nastąpiły Po napadzie na jubilera!Także na pytanie: Co się stało ze złotem odpowiadam: Poszło dla mieszkańców i na El Dorado!. pozdrawiam!

ocenił(a) film na 8
Motherfucker_Jones

dałabym sobie rękę uciąć.. no ale..
Przepraszam!

ocenił(a) film na 8
Motherfucker_Jones

Przecież to nie był bojkot. Oni okazywali mu szacunek waląc w auta.

ocenił(a) film na 7
nomercy1410

Właśnie!