PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=434389}

Zakochany głupiec

Flashbacks of a Fool
2008
6,8 7,6 tys. ocen
6,8 10 1 7556
4,8 5 krytyków
Zakochany głupiec
powrót do forum filmu Zakochany głupiec

2/10

ocenił(a) film na 2

Produkcja bez polotu, bez natchnienia. Dwugodzinne przedstawienie gdzie Craig gra zanikającego aktora ale to, że główny bohater jest akurat aktorem nie ma nic do rzeczy. Po prostu jest... Ambitny ale zdecydowanie niezadowalający dramat psychologiczny - 2/10

ocenił(a) film na 8
pachomir

Do takich filmów trzeba dojrzeć. Potrzeba wrażliwości i trochę fantazji. Popatrz na swoje oceny, a potem oceniaj takie filmy..

ocenił(a) film na 2
slav_

Spóźnię się na zajęcia ale i tak odpiszę.
Nie chcę się wywodzić tutaj o różnych gustach bo taki użytkownik jak ty, z mniej więcej podobną ilością ocenionych filmów powinien wiedzieć dobrze o tym, że każdy gust jest inny. Widzę też, że nie sypiesz jedynkami ani nie sypiesz dziesiątkami na lewo i prawo - tak jak ja. Nie zarzucaj mi tego, że jestem nie dojrzały, niewrażliwy i bez fantazji z jednego prostego powodu: nie znasz mnie. Nie wiem co chcesz od moich ocen ale jeśli stawiasz swoje za wzór to może jedź do Hollywood i ustalaj Box Office za pieniądze. Zresztą, mamy wiele podobnych ocen. Także, nie sugeruj kolejnej kłótni typu większości na filmweb bo nie będę odpisywał. Powiedziałem, że film mi się nie podoba i napisałem dlaczego. Może ty się wykaż, że przeszedłeś przez ten okres adolescencji, którego ja rzekomo nie miałem, i napisz "Nie zgadzam się bo...", a nie mówisz, że jestem dziecinny. Czym byłby filmweb bez rozbieżności zdań?