PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=302760}

Zbrodnie czasu

Los cronocrímenes
2007
6,4 4,1 tys. ocen
6,4 10 1 4098
6,9 10 krytyków
Zbrodnie czasu
powrót do forum filmu Zbrodnie czasu

Kał Kał Kał
Każdy kto widział pierwszy dzień festiwalu poprze moje zdanie. Jeśli chcesz wiedzieć jaki film oceniamy na 0 czy 1 idź na Pop Skull. Drugi z filmów ciekawszy choć nie wystający powyżej 3,5. Ogólnie mam wrażenie ,że zostałem wydyma..... okradziony z moich pieniędzy. Prawdopodobnie ludki którzy tym zarządzają pomyśleli "zróbmy festiwal" i wzieli w ciemno kilka filmów z wypożyczalni po 5zł. Podpieli DvD pod projektor i heja patrzeć jak ludzie wyrzucają kasę. Nie wspomnę o tym ,że filmy niebardzo pasowały do horrorów. Pop Skull jest raczej podobny do niczego. Zbrodnie czasu - TRAGEDIA. Szkoda czasu na ten festiwal. LUDZIE NIE NABIJAJCIE KABZY SZEFOM MULTIKINA I SILVERSCREENA

ocenił(a) film na 7
adam_wadolowski_2

Dobry człowieku, a czego Ty się spodziewałeś? Piła V jeszcze będzie :)
Mi na festiwalu się podoba - choć Pop Skull faktycznie jest dość dziwnym filmem - ale na pewno nie zasługuje na 0 ani 1. Jest trochę przegadany i nie do końca w moim klimacie, a tym przypomina trochę "Waking Life". Natomiast "Zbrodnie czasu", może są mało horrorowe, ale bardzo się cieszę że je obejrzałem, bo film przedni i dawno się tak nie uśmiałem.

Pablo