Kał Kał Kał
Każdy kto widział pierwszy dzień festiwalu poprze moje zdanie. Jeśli chcesz wiedzieć jaki film oceniamy na 0 czy 1 idź na Pop Skull. Drugi z filmów ciekawszy choć nie wystający powyżej 3,5. Ogólnie mam wrażenie ,że zostałem wydyma..... okradziony z moich pieniędzy. Prawdopodobnie ludki którzy tym zarządzają pomyśleli "zróbmy festiwal" i wzieli w ciemno kilka filmów z wypożyczalni po 5zł. Podpieli DvD pod projektor i heja patrzeć jak ludzie wyrzucają kasę. Nie wspomnę o tym ,że filmy niebardzo pasowały do horrorów. Pop Skull jest raczej podobny do niczego. Zbrodnie czasu - TRAGEDIA. Szkoda czasu na ten festiwal. LUDZIE NIE NABIJAJCIE KABZY SZEFOM MULTIKINA I SILVERSCREENA
Dobry człowieku, a czego Ty się spodziewałeś? Piła V jeszcze będzie :)
Mi na festiwalu się podoba - choć Pop Skull faktycznie jest dość dziwnym filmem - ale na pewno nie zasługuje na 0 ani 1. Jest trochę przegadany i nie do końca w moim klimacie, a tym przypomina trochę "Waking Life". Natomiast "Zbrodnie czasu", może są mało horrorowe, ale bardzo się cieszę że je obejrzałem, bo film przedni i dawno się tak nie uśmiałem.
Pablo