PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=699641}
6,5 15 tys. ocen
6,5 10 1 14939
5,3 3 krytyków
Zmartwychwstały
powrót do forum filmu Zmartwychwstały

Kolejny film na którego forum mógłby poprowadzić swą misję ateizacji gimbazy metodą kopiuj/wklej swoich postów ze stron innych filmów...

ocenił(a) film na 5
RogerVerbalKint

Lecz się trollu. Zgłosiłem temat do usunięcia jako spam.

rolnik

zgłaszaj sobie co chcesz i gdzie chcesz - w przeciwieństwie do imć. fanatyka impactora nie jestem kurczowo przywiązany do wypocin zamieszczanych na tym portalu - skasują O.K., nie skasują też O.K.

ocenił(a) film na 5
RogerVerbalKint

W tym szkopuł, że jesteś przywiązany do wypocin impactora, jak i do jego samego. Gdyby tak nie było, to nie zawracał byś dupy innym, którzy w dupie mają Twoje utarczki z nim.

rolnik

P.S. coś wątpiący ci zdeklarowani ateiści, skoro nieustannie wchodzą na strony filmów religijnych...

ocenił(a) film na 5
RogerVerbalKint

Kto jest niby tym zdeklarowanym ateistą katooszołomie? Trudno żebym tu nie wszedł, skoro oglądałem film i chcę go ocenić sieroto. Oczywiści przeglądając forum musiałem trafić na Twoją defekację... co w sumie mnie nie dziwi.

rolnik

buła buła balalili...zawsze będę bronił swojej wiary, zawsze w Wielki Piątek oglądam Pasję i niestety wciąż na stronie filmu, podobnie jak po innymi produkcjami o tematyce religijnej mam wątpliwą przyjemność napotykać wypociny tego pana

ocenił(a) film na 5
RogerVerbalKint

I w związku z tym, że będziesz bronił swojej wiary, rozpoczynasz następną gównoburze pod innym filmem. Skończ waść...